НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тази постройка прилича на гараж, но погледнете я вътре!

Тази постройка прилича на гараж, но погледнете я вътре!

0
Тази постройка прилича на гараж, но погледнете я вътре!
Тази постройка прилича на гараж, но погледнете я вътре!

Един от жителите на град Маккини в Тексас имал много оригинално виждане за създаването на собствен дом. Той се обърнал към строителната компания Мортън Билдингс с много ексцентрично изискване.
Човекът искал отвън неговата къща да изглежда като обикновена постройка. Но вътре решил да я обзаведе колкото е възможно най-луксозно. След като послушали клиента, служителите на компанията изпълнили поръчката си възможно най-точно.

Отвън къщата изглежда като обикновена постройка. Може би ще си помислите, че това е някаква конюшня или място за съхранение на зърно. Постройката дори няма прозорци, а територията около нея дори не се поддържала. Пътят към нея не е асфалтиран, а просто посипан с чакъл.

Но след като заобиколите постройката, ще забележите признаци на постоянно пребиваване на хора. От другата страна има не само прозорци, но и климатици, както и сателитни чинии. Въпреки това къщата все още няма да ви направи впечатление.

Но ако само преминете прага, мнението ви ще се промени напълно. Вътре е просто великолепно!

Точно от прага, гостите влизат в огромната всекидневна. Тук първото нещо, което привлича вниманието, е огромният екран, заобиколен от огромни кресла за удобно гледане на филми.

В другия край на всекидневната има маса за хранене и висок бар.

Интериорът на къщата по желание на собственика е в тексаски стил. По стените са окачени ловни трофеи, а дървеното обзавеждане напомня за каубойски филми.

В къщата има и втори етаж, на който можете да се качите по широко дървено стълбище.

Горният етаж обаче не е цял. По-скоро това е галерия, която допълва всекидневната и води към спалнята и няколко други стаи.

По-голямата част от спалнята е заета от легло в колониален стил. В близост се намират старинни маси и скринове.

Съдейки по обзавеждането на къщата, бихте могли да предположите, че собственикът възнамерява да я използва като малък хотел или мотел. Но той уверява, че е построил този дом за себе си и се чувства много комфортно тук.

Е, богатите имат свои собствени представи за това как да изглежда и обзаведат своя дом. Въпреки това, за липса на въображение този човек не може да бъде упрекван.

Вижте още: Светената вода и тайната за нейните лечебни свойства

Бихте ли искали да живеете в такъв необикновен дом? Споделете вашето мнение в коментарите или го обсъдете с приятелите си.

loading...