НАЧАЛО ЗДРАВЕ Изцеление за костите и ставите с един продукт от кухнята!

Изцеление за костите и ставите с един продукт от кухнята!

0
Изцеление за костите и ставите с един продукт от кухнята!
Изцеление за костите и ставите с един продукт от кухнята!

Ако имате силни и постоянни болки в ставите, краката и гърба, се опитайте да коригирате стойката си, защото според редица експерти неправилната стойка е основната причина за това състояние.

Въпреки това, ние ще ви дадем рецепта за природно лечение, която можете да приготвите у дома си. Тя ще направи костите ви по-силни и ще успокои болките в ставите, гърба и шията. Използването на това лекарство ще ви помогне много. Освен това приготвянето му е лесно, защото имате нужда само от една съставка.

Как да го приготвите?

Необходим ви е 150 грама ядивен органичен желатин. Смесете две супени лъжици желатин и една четвърт чаша студена вода през нощта. След това поставете сместа в хладилника, така тя ще се преврне в желе.

Добавете тази смес към чая си, сока, киселото или прясното мляко на следващата сутрин. Ще почувствате положителните резултати от желатина след една седмица. Вашата болка в областта на шията, краката, китките и гърба ще бъде облекчена, защото желатинът функционира като естествен лубрикант на ставите.

Правете това всяка сутрин в продължение на един месец и ще се отървете от болката. Спрете приема на лекарството за период от 6 месеца и след това повторете отново.

Желатинът е висококачествено естествено лекарство, което съдържа силни киселини, пролин и хидроксипролин, които стимулират растежа и подобряват структурата на съединителната тъкан. Това е много важно при лечение на болки в костите и ставите.

Ето някои от многото ползи за здравето на желатина:

• Подобрява умствената способност
• Заздравява сухожилията и ставните връзки и подобрява тяхната еластичност
• Предпазва от остеоартрит и остеопороза
• Подобрява метаболизма
• Помага за лечение на дисплазия
• Действа добре на косата и структурата на кожата
• Подобрява тена
• Прави ставите по-силни и поддържа здравето на сърцето

loading...