НАЧАЛО ЗДРАВЕ Силната болка в ставите ще бъде премахната с тази уникална рецепта

Силната болка в ставите ще бъде премахната с тази уникална рецепта

0
Силната болка в ставите ще бъде премахната с тази уникална рецепта
Силната болка в ставите ще бъде премахната с тази уникална рецепта

Майка ми страдаше дълго време от болка в коленете. Лекарите я диагностицираха с артрит, остро възпаление на ставите. Имаше дни, когато не можеше да се изправи на краката си от пронизващата болка.

С какво ли не я лекувахме: лежа в болница, инжектираха я, взимаше хапчета, купувахме скъпи мехлеми. Всичко това, разбира се, помогна, но за много кратко време и отново болката се върна. И нямаше покой нито ден, нито нощ.

Беше необходимо да се придвижва с помощта на бастун, дори два. До момента, когато по време на работа се заговори за ставни заболявания и един от колегите разказа как се е излекувала неговата съседка, която от няколко години почти не е излизала от вкъщи поради силна болка в краката.

И един ден, когато я срещнал весело да се разхожда по улицата, той се изненадал и я попитал какво чудо я е вдигнало на крака. Тя му разказала за рецептата за тинктура против болка в ставите, която й помогнала да се отърве от болестта. Ето тази проста рецепта: отрежете кълновете на покълнали картофи (но не зелените, а белите, преди засаждане в земята). Напълнете с тях един буркан и залейте с водка, така че да покрие кълновете. Настойката трябва да престои 2 седмици на тъмно топло място.

От тази тинктура направете компрес или втрийте директно в болезнените стави, а след това непременно завържете вълнен плат и дръжте така за около два часа на ден.

Вижте още: Ракът не е болест, а бизнес! Ето как да го избегнем!

И не забравяйте да направите същия компрес и през нощта. След като научих тази рецепта, аз и майка ми веднага решихме да опитаме. А една седмица след започване на лечението майка ми започна да спи през нощта, а острата болка изчезна.

И сега тя може да ходи без бастун: просто се изправи и тръгна. Това е голяма победа за нас.

loading...