НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Ако си тази зодия, пускай тото! Имаш голям шанс да забогатееш!

Ако си тази зодия, пускай тото! Имаш голям шанс да забогатееш!

1
Ако си тази зодия, пускай тото! Имаш голям шанс да забогатееш!
Ако си тази зодия, пускай тото! Имаш голям шанс да забогатееш!

Коя е твоята зодия?

Има зодии, на които им върви повече и които имат по-голям шанс да станат милионери. Дали сте сред тях, вижте какво казват астролозите!

Ако сте родени под зодиакалния знак Близнаци можете да се считате за късметлии, тъй като представителите на тази зодия имат най-голям шанс да забогатеят, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно британско проучване.

Изследвайки внимателно списъка на 1000-та най-богати хора във Великобритания в момента, анализаторите открили, че в него преобладават Близнаците – около 9,9%. Видни представители на тази зодия са сър Пол Маккартни, сър Том Джоунс и Джейми Оливър, които са родени в периода между 21 май и 21 юни.

Близнаците притежават способността бързо да се приспособяват към нови ситуации и промени, те притежават проницателност, остър ум и тактичност. Именно това са качествата, които допринасят за финансовата им стабилност и успешната професионална реализация.

На второ място в списъка с онези зодии, които имат най-голям шанс да забогатеят, са Козирозите с 9,6%. Техните положителни качества са упоритият труд и постоянството, които изглежда им носят повече пари. Телците мразят мързела и избягват да претупват работата си, а това определено е техен сериозен плюс.

Трети в класацията са представителите на зодията Овен, които съставляват 8,9% от списъка на най-богатите хора във Великобритания. Те се отличават от останалите със своята решителност и способност за взимане на бързи решения. Макар склонността им към поемане на рискове невинаги да им носи печалби, в крайна сметка те все пак съумяват да постигнат и множество успехи.

На дъното на списъка са хората, родени под зодиакалния знак Скорпион, от които едва 6,5% попадат сред 1000-та най-богати британци. Представителите на тази зодия са властолюбиви и борбени, но често това им навлича завистта на околните. Именно съперничеството на останалите изиграва лоша шега на Скорпионите, чийто успех нерядко пада в жертва на завистниците.

Вижте пълната класация на онези зодии, които са с най-голям шанс да забогатеят:

 1. Близнаци
 2. Козирог
 3. Овен
 4. Телец
 5. Лъв
 6. Стрелец
 7. Рак
 8. Риби
 9. Везни
 10. Водолей
 11. Дева
 12. Скорпион
loading...