НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Обикновената метла може да премахне негативната енергия от дома

Обикновената метла може да премахне негативната енергия от дома

0
Обикновената метла може да премахне негативната енергия от дома
Обикновената метла може да премахне негативната енергия от дома

Купете си нова метла и променете живота си!

Най-необичайните вещи в нашия дом се оказва, че могат да ни удивят със своите свойства. Можете ли да си представите, че една метла може да бъде необикновена? Колкото и да е странно, дори тя може да бъде превърната в мощен пазител на дома ви и да ви отърве от цялата негативна енергия, която ограничава просперитета в семейството ви.

Ето как да се отървете от негативността и неуспехите!

Ако сте жертва на серия от неуспехи и липса на пари, метлата ще ви помогне да подобрите състоянието си. Трябва да си купите нова метла в период, когато фазата на Луната е такава, че тя намалява, и да изчистите с нея апартамента си. Нужно е да изчистите и най-отдалечения ъгъл от вратата, като си повтаряте: “С тази метла ще ме напуснат всички нещастия и неуспехи”. Боклукът от този ден го вземете и изгорете (по-добре е да го изгорите, отколкото само да го изхвърлите) и изхвърлете метлата – никога повече не я търсете. Ако някога ви се случи да видите захвърлена метла, не я докосвайте, нито я прескачайте!

Ето как да привлечете пари с една обикновена метла!

Във фаза на нарастващата Луна купете нова метла и й вържете зелена панделка или лента. Поставете във всеки ъгъл на дома си монети. Оставете ги там за една нощ и на сутринта изметете всички ъгли с метлата и съберете всички монети с лопата, като си повтаряте: “Аз събирам монети, богатство, сребро и злато, аз ще бъда богат”.

След това сложете монетите в съд, покрийте ги с капак и ги съхранявайте някъде далеч от очите ви. Монетите не трябва да бъдат изваждани, за да не се зароди съблазън във вас към парите. Метлата може да се използва в домакинството по предназначение. Просто я сложете в ъгъла с дръжката надолу. За да привличате пари или да си имате талисман, не е лошо в къщата ви да има метла, дори ако използвате предимно прахосмукачка.

Нека дори метлата да стои у вас само с декоративна цел. Просто я окачете на стената си с дръжката надолу. В коридора близо до входната врата в ъгъла или окачена на стената, метлата ще ви предпазва от неприятностите и злите духове, които вредят на благосъстоянието ви.

loading...