НАЧАЛО ЗДРАВЕ Изчистете артериите си с помощта на тази мощна смес

Изчистете артериите си с помощта на тази мощна смес

0
Изчистете артериите си с помощта на тази мощна смес
Изчистете артериите си с помощта на тази мощна смес

Отлично средство за артериите! Дори се отървах от проблемите с червата и тежката умора вечер!

Втвърдяването на артериите, известно също като атеросклероза, е често срещано заболяване, което се случва, когато холестеролът, мазнините и другите вещества се натрупват по стените на артериите и образуват твърди отлагания, наречени плака.

С течение на времето тези натрупвания могат да блокират артериите и да причиняват проблеми в организма.

Ако искате да намалите риска от инфаркт и инсулт, трябва да сте сигурни, че артериите ви са напълно почистени. Колкото по-малко е натрупването на плаките, толкова по-добре.

Приемайки статини, можете да намалите общия холестерол, но те имат много опасни странични ефекти.

Препоръчваме ви ефективно естествено средство, което можете да консумирате, за да почистите и поддържате здравето на артериите си. Грижете се за себе си, използвайте естествени средства и ще бъдете здрави!

Този инструмент се състои от 5 прости съставки, които са лесно достъпни за всички! Тяхната комбинация прави тази смес най-ефективната за кръвоносните съдове и здравето на сърцето.

Съставки:

  • 1 чаша лимонов сок
  • 1 чаша ябълков оцет
  • 1 чаша нарязан чесън
  • 1 чаша нарязан пресен джинджифил (от корен)
  • 1 чаша мед (по желание можете да използвате 2 чаши мед)

Разбъркайте съставките до еднородна смес, като използвате дървена лъжица. Сместа поставете в стъклени буркани и съхранявайте в хладилник.

Загрейте чаша пречистена вода и добавете една супена лъжица от сместа. Препоръчваме ви да консумирате всяка сутрин на празен стомах.

Забележка: Винаги разклатете буркана преди употреба.

Лимоновият сок има алкален ефект върху организма, а витамин С спомага за намаляване на прогресията на атеросклерозата (втвърдяването на артериите). В допълнение, предотвратява натрупването на лошия холестерол в артериите.

Джинджифилът съдържа много силни противовъзпалителни съединения. Помага да се отървете от възпалението и да подобрите кръвообращението. В допълнение, джинджифилът намалява нивото на триглицеридите и холестерола, които се натрупват по стените на артериите.

Вижте още: Две рецепти за възстановяване на черния дроб

Чесънът е богат на алицин. Той реагира с червените кръвни клетки и произвежда водороден сулфид, който действа благоприятно на кръвоносните съдове и активизира кръвообращението. Това, от своя страна, понижава кръвното налягане, позволявайки на кръвта да пренесе повече кислород към сърдечния мускул и да облекчи напрежението върху сърцето.

Ябълковият оцет е богат на оцетна киселина, за която е известно, че понижава нивата на холестерола в кръвта и нивата на триглицеридите.

loading...