НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Най-важните мисли на Баба Ванга: Защо пушите хора?!

Най-важните мисли на Баба Ванга: Защо пушите хора?!

0
Най-важните мисли на Баба Ванга: Защо пушите хора?!
Най-важните мисли на Баба Ванга: Защо пушите хора?!

Откакто младата Вангелия от Струмица на 12 години губи зрението си, получава невероятни пророчески способности. За нея разбрали всички и през годините много хора от различни страни и с различни болки, идвали при известната Баба Ванга за съвет. Нейната дарба й помагала да предскаже бъдещи събития, да види съдбата на всеки, който е дошъл в дома й за помощ. Всеки, който е посетил дома й е имал възможност да говори с нея и да усети нейната енергия и мъдри мисли, които тя дава.

Вижте кои са най-важните нейни мисли:

Земята е нашата майка. Пазете я, почитайте я. Земята не храни и търпи, но понякога се вдига и наказва. Тя може много лошо да наказва…

Вие тровите земята с отрови, а с храната и потомството. След това идвате и се оплаквате: “Ох, колко хора са хванали рак, колко нови болести се появиха … Ванга, помогнете!” Вразумете се докато е време, в противен случай ще страдате.

Не късайте цветята! Всяко цвете е като едно слънце или баня. Когато го гледаш и им се възхищаваш, ти получаваш такова освобождение, както от слънцето или както след баня. Когато ги късате, не забелязвате как те плачат … Тъжно е да се откъсне клон от дърво или от люляк, макар да остават и други цветове. А колко тъжно е да се откъсне лале или кокиче – това е все едно майка да изгуби единственото си дете … Говорят ми растенията, но те са много, а аз успявам да запомня малко.

Цветята са живи същества, излъчват енергия, дават сила. По това как растат в една къща, ще разберете дали има любов и хармония в нея.

Не подарявайте откъснати цветя – така носите тъга на хората. Откъснато цвете плаче като малко дете.

Светът е започнал с билките и с билките ще свърши. Така е определено. Всеки да се лекува с билки.

Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата чрез билките и да излекува болния организъм. За всяка болка има билка.

В природата е написано кой как да се лекува. Четете езика на природата – чрез нея Бог говори.

Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отравя и природата вече се задъхва.

Земята е жив организъм. Не я гневете! Изучавайте нейния език и нейните закони и ги спазвайте, за да живеете по-дълго и по-добре. Ако сте внимателни с нея, тя ще ви даде много. Ако я гневите, ще ви накаже, защото е по-силна от вас. Колко години гледам вече: цели градове има заровени под земята заради природни катаклизми, колко древни цивилизации са си отишли…

Не се страхувайте от болестите – имайте вяра. И най-здравият, ако няма вяра, ще умре.

Медицината прави чудеса, но и Бог върши чудеса.

Има два вида болести: едните се лекуват с бабини лекове, другите – с професионални. Да знаете точната диагноза, това е най-важното за лечението.

Не стойте на течение, не стойте на влага, не пийте студена вода. От простуда стават повечето болести, от влага.

Тези, които се изнервят, тези, които се страхуват от това, от онова – те не са болни. Акълът им е болен. Нека се прегледат, на невролог да отидат, на бани нека идат и да му отпуснат края. Със страх не се живее.

Замърсяването, било то физическо или духовно е обратно на създаденото от Бога, което е винаги чисто и хубаво. От великите мисли на Ванга: “Човек трябва да иска малко, за да може да плати цената.” Всеки народ си има звезда, която го зарежда с енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета.

Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необичайна за тях атмосфера ще се задушат … народ, който има планета вместо звезда, ще угасне като свещ при силен вятър.

Земята има не само една звезда, а цяло съзвездие. “Във всеки човек има добро и зло. Така е устроен човека.

За мен щастието се корени в търпението на човека.” Трябва да бъдем добри и да се обичаме, защото бъдещето принадлежи на добрите хора и те ще живеят в един прекрасен свят!

Който дава, ще остане с пълни ръце, а онзи, който гледа само да вземе – с празни. Краката, които тъпчат, изсъхват. За всеки човек идват периоди на трудности – дори и за най-богатите.

loading...