НАЧАЛО ЗДРАВЕ Напитка преди сън, която много бързо намалява корема

Напитка преди сън, която много бързо намалява корема

0
Напитка преди сън, която много бързо намалява корема
Напитка преди сън, която много бързо намалява корема

Тази напитка ще ви помогне да отслабнете и да подобрите здравословното си състояние!

Всеки трябва да съзнава важността от детоксикацията на тялото. Детоксикацията помага да премахнете токсините от тялото, които пречат на  правилното усвояване на хранителните вещества. Карциногенните съединения също се отстраняват по време на детоксикацията. В тази статия ще научите как да приготвите напитка, която ще подобри имунната ви система, ще увеличи метаболизма ви, ще пречисти тялото от токсините и ще ви помогне да отслабнете.

Ако искате да загубите мазнините в областта на корема, започнете да тренирате редовно и да консумирате здравословна храна. След това започнете да си приготвяте тази невероятна напитка, която съдържа най-ефективните съставки за изгаряне на мазнини и ще ви помогне да постигнете целта си.

Съставки:

  • 1/2 лимон
  • 1 краставица
  • 1 ч. л. настърган джинджифил
  • връзка магданоз
  • 1/3 чаша вода

Получаване:

Поставете всички съставки в блендер, за да получите невероятен сок. Консумирайте сока всяка вечер преди лягане и резултатите ще се появят много бързо.

Всяка от съставките на тази напитка има много важни предимства за тялото ви.

Лимон:

Този цитрус е известен със своите детоксикационни и почистващи свойства, които помагат да се премахнат отпадъците от организма. Този плод е известен със своето високо съдържание на витамин С и антиоксиданти, които укрепват имунната система и помагат за предотвратяване на заболявания. Лимонът спомага за подобряване на храносмилането, предотвратява запек, предотвратява възпаление на стомаха, спомага за елиминирането на излишните течности и благодарение на своето важно влакнесто съдържание, спомага за усвояването на мазнините.

Джинджифил:

Той действа като естествен противовъзпалителен агент, подобрява храносмилането и нервната система. Една от основните му активни съставки според експерти образува много полезни вещества за организма.

Краставица:

Това е диуретична съставка, която стимулира елиминирането на натрупаните течности в организма. В допълнение, тя помага за подобряване на храносмилането и помага за отстраняване на отпадъците от организма за по-добро здраве.

Вижте още: С тази смес почистих кръвоносните си съдове и понижих холестерола

Магданоз:

Най-ценното свойство на магданоза е неговият анти-неврологичен ефект, тъй като съдържа вещество, наречено апиол – маслена субстанция, която широко се използва за лечение на треска и невралгии. Магданозът е много богат на витамин С, така че се използва и при лечебни или диетични режими за предотвратяване на рак, сърдечни проблеми, катаракта и инфекции. Той значително подобрява имунната система на организма.

loading...