НАЧАЛО ЗДРАВЕ Смесете меда с тази съставка и ще защитите организма си!

Смесете меда с тази съставка и ще защитите организма си!

0
Смесете меда с тази съставка и ще защитите организма си!
Смесете меда с тази съставка и ще защитите организма си!

Започването на деня с чаена лъжичка мед за повишаване на имунитета е познато отдавна, но ако смесите меда с черно семе, можете допълнително да защитите тялото си от бактерии и вируси.

Черното семе се е използвало в традиционната медицина в Индия и Северна Африка. Наричали го подправката с хиляди лечебни свойства, която лекува всичко освен смъртта. Тази подправка е открита неотдавна от лекарите на алтернативната медицина, имунолозите и фармацевтите.

Когато смесите черно семе с мед, ще получите мехлем за организма, който е полезен за укрепване на имунната система и е добър за лечение на много заболявания.

Това лекарство намалява повишеното кръвно налягане и по този начин допринася за здравословното функциониране на сърдечно-съдовата система. То допринася за здравето на белите дробове и на горните дихателни пътища и се оказва полезно за лечението на астма и бронхит.

Можете също така да лекувате акне, коремни болки, целулит, настинки, болки в ставите.

Можете лесно да си подготвите сместа сами. Достатъчно е да натрошите семената и да ги разбъркате с мед. Препоръчва се да се консумират една до две малки лъжички всяка сутрин на празен стомах или преди закуска. Този мед трябва да се консумира с дървена или пластмасова лъжица. Ако сместа ви е прекалено силна, тогава можете да пиете топъл чай.

loading...