НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Първото, което видите разкрива най-дълбоките тайни на душата ви

Първото, което видите разкрива най-дълбоките тайни на душата ви

0
Първото, което видите разкрива най-дълбоките тайни на душата ви
Първото, което видите разкрива най-дълбоките тайни на душата ви

Това, което забележите първо, разкрива най-дълбоките тайни на душата ви.

Всички гледаме на нещата по различен начин. Може би виждате птица, а всъщност това е просто заек обърнат с главата надолу. Всички ние имаме различна гледна точка и затова тълкуваме различно едни и същи образи.

Трябва само да кажете какво забелязахте първо, а ние ще разкрием тайната за вас, за която не сте били наясно.

1. Лице

Искате да изградите характера си. Вместо да търсите себе си, ще създадете себе си от различни части, като пъзел. Това могат да бъдат: дрехи, аксесоари, приятели или абстрактни понятия, като ценности, постижения, преживявания, таланти и други подобни. Може да се опитате да бъдете близо до съвършенството, но това може да бъде и непродуктивно, защото съвършенството е само илюзия. Опитвате се да съберете знания от различни области, за да създадете идеален образ за себе си. Искате светът да види истината за това кои сте. Няма нищо лошо в такъв подход, но се уверете, че главната ви цел не е одобрението на другите.

2. Мозък/Дърво

Подобно на дървото, вие също искате да растете като човек – особено в знанието. Искате да научавате нови неща само от любопитство. Заради това любопитство вие сте страстен фен на свръхестествените феномени, конспиративните теории и необясними загадки. Разбирате психологията и психологическите понятия, сякаш те са вградени в ума ви. Ако сте се родили преди хиляда години, вие вероятно сте били философи. Подходът ви за самоусъвършенстване е вътрешен. Попивате всичко, което можете, от външния свят и след това анализирате всичко, за да се доближите до истината. Искате да знаете отговора на въпроса кой сте и какво правите на този свят. Няма нищо лошо в такъв подход, просто внимавайте да не се изгубите в този процес. Вие не сте отговорът, който търсите, вие сте този, който задава въпроса.

3. Птици и природа

Подобно на птиците, не ви интересува околната среда и обществото. Вие просто искате да летите и да бъдете свободни. Вие не искате да останете по-дълго на едно място. Вие не приемате нещата сериозно. От време на време искате да се забавлявате и да се насладите на лудостта. Искате да бъдете заобиколени от природата и това ви отпуска. Вие оценявате опита повече от знанието. С удоволствие споделяте повече, отколкото си мислите. Усъвършенствате се от всички страни, както отвън, така и отвътре, и винаги гледате напред. Вашата основна цел е да опознаете себе си и света. Не се притеснявате за това, как другите ви виждат и коя е вселенската истина. Чувствате се като турист, който е тук, за да се забавлява и да изследва.

loading...