НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сиропът от чесън – 10 пъти по-ефективен от пеницилина

Сиропът от чесън – 10 пъти по-ефективен от пеницилина

0
Сиропът от чесън - 10 пъти по-ефективен от пеницилина
Сиропът от чесън - 10 пъти по-ефективен от пеницилина

Една истинска лечебна бомба – сиропът от чесън, който е 10 пъти по-ефективен от пеницилина, е достъпен за всички и е много лесен за приготвяне у дома от най-обикновени съставки. Ефективността на сиропа се обяснява с мощните му съставки – чесън, мед и ябълков оцет. Това народно лекарство ще замени много скъпи медикаменти.

Всяка от съставките на този сироп има своето уникално действие и ползи за здравето, но смесването им засилва ефекта им няколко пъти!

Сиропът от чесън укрепва имунната система, намалява кръвното налягане и нивото на “лошия” холестерол в организма. В същото време, сиропът от чесън ви предпазва от настинки и инфекциозни заболявания, ще помогне за намаляване на симптомите на артрит и подагра.

Фитонутриентите в ябълковия оцет предотвратяват рак и крампи в краката.

Необходими съставки:

– 8 скилидки чесън (обелени и леко смачкани)

– 200 гр. мед

– 200 мл. ябълков оцет

Начин на приготвяне:

1. Всичко, което трябва да направите, е да добавите мед и ябълков оцет към чесъна.

2. Разбъркайте сместа при максималната скорост на пасатора за 15 секунди.

3. Изсипете сместа в стъклен буркан, затворете херметически и оставете в хладилника в продължение на 5 дни. След това време тинктурата на чесъна е готова. Разбърквайте тинктурата всеки ден.

Дозировка:

Добавете 2 ч.л. от сиропа в чаша вода и пийте веднага след събуждане, на празен стомах.

Броят на хората, които започват да вярват и използват традиционната медицина, расте всеки ден. Най-вече, защото тези средства, като правило, нямат странични ефекти.

Този сироп от чесън, който е 10 пъти по-ефективен от пеницилина, може дори да предпази от рак. Не се изискват специални или скъпи съставки.

Сиропът от чесън има антибактериално, антивирусно и противогъбично действие, успокоява силната кашлица, разтваря камъните в бъбреците и е мощен естествен антибиотик.

Ценете здравето си!

loading...