НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Винаги съм купувала скъпи препарати, докато баба ми даде това

Винаги съм купувала скъпи препарати, докато баба ми даде това

0
Винаги съм купувала скъпи препарати, докато баба ми даде това
Винаги съм купувала скъпи препарати, докато баба ми даде това

Винаги съм купувала скъпи препарати, докато баба ми даде тази чудодейна рецепта.

Не е тайна, че повечето детергенти в магазините съдържат толкова много химикали, които причиняват повече вреда, отколкото полза. При контакт с кожата, те лесно могат да причинят нежелани алергични реакции, а какво да кажем за канцерогенните вещества в различните спрейове и прахове!

Предлагаме Ви да подготвите безопасно, ефективно и евтино средство за измиване на плочки и други домашни повърхности, което няма да навреди на близките ви.

Средство за почистване на плочки:
Този домакински почистващ препарат ще се справи и с най-трудните задачи и ще помогне за почистването на плочките за нула време. Необходими са ви 4 съставки!

5 литра вода
1/2 чаша сода за хляб
1/3 чаша лимонов сок
1/4 чаша бял оцет

Всичко, което трябва да направите, е да смесите съставките и да се насладите на резултата! Добавете содата във водата, разбъркайте добре. В получената смес изсипете лимоновия сок и, като разбъркате бавно, добавете оцета. Е, сместа е готова за употреба!

Нанесете дебел слой върху замърсената зона. За удобство можете да използвате кухненска гъба или груба четка. Когато сместа изсъхне, просто изплакнете плочките обилно с вода. Резултатът ще се види веднага – перфектната чистота е гарантирана!

Използвайте тази проста рецепта и не забравяйте, че колкото по-малко вредни вещества има във въздуха на вашия дом, толкова по-здраво ще е вашето семейство!

loading...