НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Избраното цвете ще ви каже каква жена сте наистина

Избраното цвете ще ви каже каква жена сте наистина

0
Избраното цвете ще ви каже каква жена сте наистина
Избраното цвете ще ви каже каква жена сте наистина

Всяка жена е като цвете. Тя е очарователна и изискана по свой собствен начин. Много поети са възпели жените и красотата им в стихове, сравнявайки дамите с различни цветя. Някои привличат с ароматното си благоухание, други очароват с красотата си, а трети като лайката, завладяват сърцата с простотата си.

Почти всички жени обичат цветята. В края на краищата на подсъзнателно ниво те разбират, че има нещо, което действително прилича на тях. Толкова е приятно да се наслаждавате на аромата на цветя. Той вдъхновява и окрилява.

Знаете ли, че цветята могат да разкажат много за природата на жената. Предлагаме да минете през едно очарователно и в същото време просто изпитание, което ще разкрие тайната на това каква жена сте наистина.

За да направите това, трябва да изберете едно цвете. Изберете това, което отговаря на сърцето ви или с което се асоциирате.

1) Истинска

Винаги приемате много отговорно всяка работа. Не се страхувате от ангажираността и искате да се грижите за близките си. Другите ви вярват. В края на краищата винаги казвате истината, дори и да не е най-приятната. Бъдете благодарни за вашата честност.

2) Уверена

Вие сте независима жена. Винаги се опитвате да направите всичко сами. Не се страхувате от никакви трудности – знаете, че ще се справите.

3) Очарователна

Вие сте много енергична жена. Знаете как да развеселите другите наоколо. Вие сте като слънцето, осветявате всичко наоколо. Винаги сте готови за приключения. Понякога шокирате и изненадате, но отдавна сте се смирили. Винаги се опитвате да останете сами.

4) Щастлива

Вие сте истински емпат. Способни сте да симпатизирате и винаги да разбирате хората около вас. Винаги приемате какво се случва и никога не се опитвате да наложите волята си. Разбирате, че всеки има право да прави собствен избор и да допуска грешки. Живеете лесно и спокойно, опитвайки се да се радвате всеки ден.

5) Добра

Можете да завържете контакт дори и с най-сложните хора. Имате доста голям кръг от контакти. Вашата светлинна енергия привлича хората като магнит. Близо до вас винаги е уютно и спокойно.

Вижте още: Имате стар сандък и трябва да го отворите. Кой ключ бихте избрали?

6) Оптимистична

Винаги се опитвате да живеете живота си с усмивка. Никога не пропускате шанса си за успех. Гордеете се с успеха си. Винаги сте готови да споделите с близките си приятели както радостта, така и скръбта.

loading...