НАЧАЛО ЗДРАВЕ Проберете болката в ставите с това изключително средство

Проберете болката в ставите с това изключително средство

0
Проберете болката в ставите с това изключително средство
Проберете болката в ставите с това изключително средство

Ревматизмът или болката в ставите усложняват ежедневието ви? Има дни, когато ви е трудно да се движите? В тази статия ще научите как да се отървете от подобни проблеми без използването на противовъзпалителни средства, които вредят на стомаха и са много скъпи. Това лекарство е проверено от хора, които са се отървали от тежките ставни болки, като всяка вечер са слагали листа от репей върху болезнените места.

Ето пълната рецепта:

За процедурата ще ви трябват листа от репей в различни размери, съд с капацитет от 800 мл и медицински спирт.

Преди да сложите листата в буркана, ги изплакнете внимателно, след това ги прехвърлете в съда, докато се напълни (поради това не е указан точния брой листа).

Когато бурканът се напълни, излейте медицинския спирт, така че листата да се покрият напълно.

Затворете буркана с капачка и го оставете на тъмно място (например в килера) в продължение на 8-10 часа. Ако правите процедурата сутрин, оставете буркана с лекарството в килера за през нощта.

Какво трябва да направите:

1) Вечер, преди да си легнете, вземете стара памучна тениска, нарежете я наполовина и я прикрепете към болната област, след това прикрепете листата репей отгоре. Ако ви е трудно сами, позволете на някого от семейството ви да ви помогне.

2) Покрийте листата от репей с втората половина от плата и направете плътна превръзка.

Още нещо, което можете да направите по време на лечението, е да прелеете спирта в друг голям буркан, а през зимата, когато листата репей не са ви под ръка, със събрания спирт да правите компреси, поставяйки памук, напоен в спирта върху болезнените области. Ефектът ще бъде също толкова добър.

Вижте още: Ако страдате от безсъние и главоболие, притеснете тези 3 точки

Ако изпълнявате тази процедура всяка вечер в продължение на един месец, болката в ставите ще изчезне. Лечението трябва да се възобнови само ако болката се появи отново.

Пожелаваме ви да живеете без болка в продължение на много години!

loading...