НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Китайски хороскоп “9 звезди” ще ви разкаже за вашите слабости

Китайски хороскоп “9 звезди” ще ви разкаже за вашите слабости

0
Китайски хороскоп
Китайски хороскоп "9 звезди" ще ви разкаже за вашите слабости

Необходимо е да изберете 4 цифри – това е всичко!

Древният китайски метод за познание на себе си се нарича “9 звезди”. Тази уникална система съчетава в себе си астрологията и нумерологията. Благодарение на техниката “9 звезди” можете да разберете за вашите силни и слаби страни, както и да получите съвети за подобряване на здравето, казва Андрей Ласлау.

Използвайте специалната таблица, за да намерите годината на раждането си!

Обърнете внимание на числото, което стои над желаната дата – това ще бъде личното число на вашата съдба.

Първа звезда
Хората, които са под влиянието на тази звезда са комуникативни и емоционални. Те са чувствителни, характеризират се с повишена тревожност.

Много често такива хора се изолират в себе си, безпокойството и негативните мисли могат да предизвикат депресивно състояние у тях.

Тези хора трябва да се научат да се борят с техните страхове, иначе повишената тревожност ще доведе до много неприятни болести. Те трябва да се пазят от лоши навици и различни зависимости.

Втора звезда
Хората, които са под нейното влияние се отличават с усърдие и пестеливост. Те са прекрасни майки. За тях на първо място стоят семейството и домът.

Такива хора се характеризират с практичност, търпение и готовност да правят големи жертви. За съжаление, те са склонни към бързо трупане на килограми.

Двойката трябва да се притеснява за собственото си здраве – за това трябва да спрете посвещаването на живота си на решаването на проблемите на другите. Такава саможертва ще ви навреди.

Трета звезда
Хората, под влияние на трета звезда са спонтанни и енергични, постоянно са заети с някаква дейност. Те няма да седят и да чакат даровете на съдбата.

Без помощта на никого, те ще намерят изход дори от най-трудните ситуации. Те се отличават с неподправен оптимизъм и весел нрав.

Тези хора често проявяват несдържаност и импулсивност. След такива емоционални избухвания, те се опитват да поправят нещата и искрено се покайват за своите дела.

Четвърта звезда
Хората, родени под нейното влияние, се различават, не само с блестящ интелект, но и с изключителни творчески способности. В някои отношения те приличат на тройките – те също са свикнали да получават всичко сами.

Пътуването е тяхната стихия. Те обичат да получават нови впечатления от пътуванията. Те се характеризират с честа и доста рязка промяна на настроението – от радост до тежка депресия ги дели една крачка.

Такива хора не трябва да поемат твърде голяма отговорност. Преди да се справите с няколко неща едновременно, трябва да помислите внимателно.

Петата звезда
Петата звезда защитава хората изключително силно и целенасочено. Те са истински лидери, организатори и ръководители. Ако тежестта от отговорността е твърде голяма, такива хора започват да се затварят в себе си.

Те могат да загубят себе си за известно време и да изберат пасивно да наблюдават хода на събитията. В този случай е важно да се обърнете към добър специалист навреме, за да откриете огромния си вътрешен потенциал.

Такива хора след натоварен ден е добре да почиват повече, да медитират и да прекарат известно време сами.

Шеста звезда
Тези хора се отличават с голяма прямота и имат голяма воля. Хората, които се намират под влиянието на шестата звезда са изключително трудолюбиви и отговорни. От тях се получават добри мениджъри и ръководители.

Понякога в тях може да видите прекомерна агресивност и самоувереност. Те са склонни да отидат твърде далеч, но по-късно съжаляват за стореното или казаното.

На тях се препоръчва да не злоупотребяват с властта си. Можете да накарате другите да действат с думи, а не само със заплахи.

Седма звезда
Хората, под влиянието на седмата звезда, по природа са романтични и безгрижни. За околните може да изглежда, че те не са абсолютно адаптирани към суровите реалности на живота.

Всъщност парите и материалните блага заемат умовете на седмиците. Това е първият им приоритет. Комуникацията с тях е лесна и забавна, но те избягват шумните компании.

Тези хора трябва да помнят: не можете да избягате от проблемите, като криете главата си в пясъка. Ще дойде време, когато ще бъде необходимо да се съвземете и да се решите на промени.

Осма звезда
Хората, родени под влияние на тази звезда, се отличават със затвореност и студенина. Всъщност те са много добри. Липсва им тласък, който да им помогне да разкрият своята красива същност.

Често тези хора са изключително трудолюбиви, на работа могат лесно да забравят за другите сфери на живота. Те трябва да се научат повече да се отпускат и да отвличат вниманието си от работния процес.

Осмиците трябва да спрат да преценяват другите хора – начинът им на обличане, поведение и т.н. Те трябва да се научат да контролират страховете си, а не да ги насочват към другите.

Девета звезда
Хората, родени под тази звезда, са много активни, изпълнени със страст, отличават се със силна воля. Те са в състояние бързо да намерят подход към точния човек.

Деветките имат остър и практичен ум, както и бърза реакция. Прекомерната им дейност може да доведе до конфликт – те лесно могат да обидят дори най-близкия човек.

Време е тези хора да престанат да живеят в миналото. Те могат спокойно да използват натрупания опит за решаване на съществуващи проблеми.

Описанието съвпада ли с характера ви?

loading...