НАЧАЛО ЗДРАВЕ 26-годишната Аманда свалила 40 килограма за 1 година

26-годишната Аманда свалила 40 килограма за 1 година

0
26-годишната Аманда свалила 40 килограма за 1 година
26-годишната Аманда свалила 40 килограма за 1 година

26-годишната Аманда тежала 100 килограма. Тя решава да направи нещо за цялостното си здраве и тегло. Това прекрасно пътуване й помогнало да свали 40 килограма за една година. Нейната трансформация била вътрешна и външна. Всеки месец тя снимала себе си. Нейните снимки вдъхновили много хора за тези три прости стъпки, с които да намалят теглото си по здравословен начин.

Тайна 1 – Тя използвала диета с високо съдържание на протеини

Този тип диета е от решаващо значение за отслабване по здравословен начин. Храната, богата на протеини, намалява нивото на лошия холестерол (LDL), предотвратява затлъстяването, остеопорозата и диабета. Ако се опитвате да се отървете от упоритите мазнини в стомаха, определено трябва да увеличите приема на протеини.

Протеините отнемат повече време за усвояване и са по-трудни за храносмилане. Така че, когато ги изгорите, губите енергия. Те ви оставят сити и ви карат да се чувствате сити за дълго време. Използването на големи количества протеини ви кара да изградите мускулна маса и да изгаряте мазнини.

Тайна 2 – Тя контролирала храната си

Ако контролирате порциите си, това не означава, че ще бъдете лишени от храна. Ще я разпределите по здравословен начин. Този метод е един от най-добрите начини да се отървете от излишните килограми.

Трябва да консумирате 3 ястия и между тях да консумирате 2 здравословни закуски. Не е нужно да ядете мазнини, защото мозъкът ви няма да контролира кога ще бъдете сити. Опитайте да се насладите на по-малки ястия.

За да получите визуално възприятие за по-голямо ястие, използвайте по-малки чинии. Яжте храни, богати на фибри, вода (цели зърна, плодове, зеленчуци).

3. Тя правила упражнения

Най-добре е да правите физически упражнения, ако искате да отслабнете. Не е подходящо да правите интензивни упражнения. Трябва да се упражнявате умерено, защото ако тренирате много, ще се почувствате по-гладни и ще консумирате повече храна.

Затова ви съветваме да изберете стълбите вместо асансьора, да карате колело, да ходите пеша и т.н.

loading...