НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете мандала и разберете какъв тип емпат сте!

Изберете мандала и разберете какъв тип емпат сте!

0
Изберете мандала и разберете какъв тип емпат сте!
Изберете мандала и разберете какъв тип емпат сте!

Изберете мандала и разберете какъв тип емпат сте!

Всеки от нас има различен набор от способности съзнателно да разбира вътрешния свят или емоционалното състояние.

Но за това какви способности на емпат имате, можете да научите, като изберете мандала, която най-много ви привлича!

Мандала, която изберете, ще ви помогне да определите вашия тип емпат и ще ви даде съвети за максимално използване на този конкретен дар.

Ако сте избрали мандала 1

Вие сте растителен емпат:
Можете да усетите нуждите на растенията. Вероятно сте ангажирани с нещо, свързано с природата. Разбирате растенията по-добре от всеки друг и знаете кое растение къде трябва да расте. Максимално усещате енергията на природата.

Можете да се свържете с дърветата и дори да получите съвети от тях. Седейки под дърветата, започвате да разбирате собствения си живот. Чувствате се много по-добре, когато сте сред природата.

Ако сте избрали мандала 2

Вие сте животински тип емпат:
Като емпат към животните, вие напълно ги разбирате и ги обичате. Вероятно сте проучили физиологията на животните и сте ангажирани с нещо, свързано с грижата за животните. Помислете за работа като ветеринар, ако още не сте го обмислили. Това ще ви помогне да използвате максимално дара си.

Можете да разберете нуждите на животните; прекарвате много време с тях и лесно можете да разберете дали нещо не е наред с тях и знаете точно как да им помогнете.

Ако сте избрали мандала 3

Вие сте интуитивен емпат:
Получавате информация от хората, без дори да комуникирате с тях. Като интуитивен емпат можете лесно да разберете основните намерения на друг човек и да ги прочетете.

С това умение трябва да се обграждате с хора като вас. Важно е да укрепите своето енергийно поле, така че да не се изтощавате от мислите на другите.

Ако сте избрали мандала 4

Вие сте емоционален емапат:
Това е един от най-често срещаните типове емпати. Като емоционален емпат, получавате емоции от другите и се чувствате така, сякаш са ваши собствени. Вие сте щастливи, когато друг човек изпитва радостни емоции и сте тъжни от скръбта на другите.

Важно е да различавате собствените си емоции от емоциите на другите хора. Това ще ви възпира от изтощението и в същото време можете да помагате на другите.

Ако сте избрали мандала 5

Вие сте геомантичен емпат:
Геомантичен емпат или екологичен емпат е този, който може да усети енергията на определено място. Околната среда може да предизвика у вас емоции като радост, тъга и други подобни. Като екологичен емпат вие сте привлечени от историята и географията на определени места.

За вас най-добрият начин да се презаредите е да прекарвате време в пътувания. Рязането на дърветата или унищожаването на околната среда се отразява и върху вас. Ако можете, се присъединете към проекти в защита на околната среда. Хармонична среда е необходима, за да прекарате деня си спокойно. Обикновено сте склонни да украсявате къщата си с растения и да избирате естествени цветове и материали за вашите дрехи и мебели.

Ако сте избрали мандала 6

Вие сте физически/медицински емпат:
Като физически или медицински емпат, улавяте енергиите на телата на други хора. Обикновено сте лечители от Бога и медицинската практика, традиционна или алтернативна – това е вашето призвание.

Можете да се сблъскате със здравословни проблеми, когато силно възприемате болезнените симптоми на други хора, по някакъв начин поемате болестите на други хора. Научете се да се освобождавате от това и да управлявате правилно този дар. Може би е необходимо да се обърнете към експерти. Научете се да се лекувате и това ще ви помогне да се възползвате максимално от вашите способности.

loading...