НАЧАЛО ЗДРАВЕ Косата ви ще расте като луда, а зрението ви ще бъде като...

Косата ви ще расте като луда, а зрението ви ще бъде като на орел

0
Косата ви ще расте като луда, а зрението ви ще бъде като на орел
Косата ви ще расте като луда, а зрението ви ще бъде като на орел

Проблемите с косата и очите засягат много хора. За щастие природата предлага много средства, които могат успешно да лекуват тези проблеми. Не се нуждаете от скъпи продукти и дори от още по-скъпите и рискови операции.

Природните средства изобилстват от полезни вещества и с тяхна помощ ще подобрите здравето на косата и зрението си.

Ако използвате тази смес в продължение на няколко дни, ще получите значително подобрение.

Необходими съставки:

200 мл. ленено масло
4 лимона
1 кг. мед
3 малки скилидки чесън

Начин на приготвяне:
Първо, добре почистете чесъна и го разбъркайте заедно с 4 лимона. Разбърквайте, докато получите хомогенна смес. След това добавете меда и лененото масло, продължете да разбърквате. Когато всичко е готово, поставете сместа в буркан и я съхранявайте в хладилника.

Употреба:
Яжте по една супена лъжица от тази смес, 30 минути преди всяко хранене. Уверете се, че я ядете с дървена лъжица. Тази комбинация ще повиши общото здравословно състояние, както и ще предотврати много видове заболявания.

Предимства на тази рецепта:

Ленено масло
То произлиза от изключително питателното ленено семе. То е пълно с омега-3 мастни киселини, които са свързани с подобряване на настроението, подобряване на зрението и здравата кожа и коса.

Лимони
Те са богати на много полезни вещества, особено витамин С, антиоксиданти, които могат да осигурят потенциална защита на очите. В допълнение, лимоните се използват в много продукти за коса, защото насърчават растежа на косата и предотвратяват загубата на коса и пърхот.

Мед
Той е богат на хранителни вещества и антиоксиданти, които подхранват космените фоликули и стимулират растежа на косата. В допълнение, редовната консумация на мед може да подобри зрението ви и да намали възпалението на очите. Ако страдате от зачервяване или раздразнени очи, медът е идеално решение.

Чесън
Според много изследвания, чесънът насърчава растежа на косата, бори се с косопада и помага за предотвратяването на посивяване на косата. Това се дължи на изобилието от мед, сяра, селен, витамин С и минерали, които са полезни за растежа на косата. В допълнение, чесънът съдържа сяра, която е важна хранителна съставка и произвежда антиоксиданти, които предпазват ретината на окото.

loading...