НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чудодеен балсам ще ви помогне при много тежки заболявания

Чудодеен балсам ще ви помогне при много тежки заболявания

0
Чудодеен балсам ще ви помогне при много тежки заболявания
Чудодеен балсам ще ви помогне при много тежки заболявания

Основните компоненти на този балсам са: орехи, алкохол, мед и прополис.

Какви заболявания лекува балсамът?

Балсамът лекува различни тумори, включително аденом на простатата, мастопатия; белодробни заболявания, дори туберкулоза и бронхиална астма; ставни заболявания, съдови и кожни заболявания, хипотиреоидизъм (намалена функция на щитовидната жлеза) и някои други.

По време на приготвянето на балсама следете фазите на луната. Една от тайните за приготвянето на балсама е неговото полугодишно оставяне при определена температура. Тези условия осигуряват по-добра ферментация на балсама.

Балсамът има отличен вкус, приложен в малки количества (достатъчно е една чаена лъжичка) лесно прониква в тялото (поради алкохола и меда) и достига засегнатата област, прополисът засилва терапевтичния ефект.

Положителният резултат от употребата на балсама се наблюдава дори и в случаите, когато пациентите не са следвали препоръчаната диета и режим и не са отказвали тютюнопушенето.

Приготвяне:

Можете да се опитате да направите подобен балсам. Подробната рецепта и технология за приготвянето му е тайна на лечителя Герасимов, но можете да опитате тази алтернатива.

Във всеки случай няма да ви навреди. Трябват ви следните съставки: 0,5 л вряла вода, 0,5 л водка, 0,5 л мед, 200 грама счукани орехи и 200 грама раздробен прополис.

Орехите трябва да бъдат набрани на пълнолуние – така ще съдържат най-много йод и други микроелементи. Грубо ги нарежете с нож или месомелачка. Прополисът нарежете фино с нож.

Настържете орехите, прополисът поставете в 3-литров стъклен буркан и го залейте с пресен цветен мед, вода и водка. Поставете на тъмно място, където температурата е от 35 до 40 градуса. По-високата температура разрушава ензимите, докато ниската води до по-слаб процес на ферментация.

Вижте още: Живовляк: природно средство за всички болести

Накисвайте от 3 до 6 месеца. Трябва да консумирате по 1 чаена лъжичка преди хранене 1-3 пъти дневно.

Като противопоказание от употребата на балсама с орехи се счита състоянието на хипертиреоидизъм (повишено производство на йод от хормони на щитовидната жлеза).

loading...