НАЧАЛО ЗДРАВЕ Най-доброто средство за лечение на колит, гастрит, язва и запек

Най-доброто средство за лечение на колит, гастрит, язва и запек

0
Най-доброто средство за лечение на колит, гастрит, язва и запек
Най-доброто средство за лечение на колит, гастрит, язва и запек

Най-доброто средство за лечение на колит, гастрит, язва и запек

Истината е, че много пъти през живота си, ние откриваме, че природните средства са най-добрият вариант, когато става дума за решаване на здравословни проблеми.

Ще ви предстаим три напълно натурални продукта, които можете да намерите в магазина или във вашия собствен дом, тоест, те са наистина достъпни за тези, които искат да се отърват от проблемите.

Един от продуктите е мед, тъй като той има отлични хранителни свойства, които са полезни за нашето тяло. Също така не можем да забравим лимона поради високото му съдържание на антиоксиданти, както и алое вера, в качеството си на мощно природно средство за лечение на много болести.

Алое вера, мед и лимон
Тези продукти, ще се превърнат в голям съюзник за грижата за организма, а ние ще ви покажем как да го направите. Съчетанието на тези три продукта ще създаде една отлична комбинация, която е била използвана още по времето на маите и ацтеките. Това средство не е получило заслужено признание.

Ползи от алое вера:
– лечение на запек, тъй като помага да се ускори движението на червата
– помощ при колит
– регенерация на клетките в тялото ни
– лечение на гастрит
– лечение на язви
– красива кожа
– лечение на тумори
– помощ при стрес
– помага за регулиране на проблемите с холестерола, кръвното налягане, триглицеридите
– при възпаление в областта на корема
– лечение на артрит

Необходими съставки:
– 2 зелени лимона (не отстранявайте кората)
– 2 стъбла от алое вера
– мед.

За правилна подготовка не забравяйте да измиете лимоните добре. Отделете гела от листата. Поставете в блендер всички съставки и разбърквайте, докато сместа стане гладка. Съхранявайте в хладилник.

Всяка сутрин яжте по една лъжица от сместа. Втора лъжица – на обяд. Винаги правя това преди ядене. Трябва да спазвате тази процедура в продължение на две последователни седмици. На третата седмица направете почивка и след това започнете отново.

Не забравяйте, че здравето е важно. Може и да не харесате вкуса на сместа, но ако предпочитате, можете да разредите с вода.

Погрижете се за себе си и за тези, които обичате!

loading...