НАЧАЛО ЗДРАВЕ Върнете красотата на краката си: Лек срещу напукани пети

Върнете красотата на краката си: Лек срещу напукани пети

0
Върнете красотата на краката си: Лек срещу напукани пети
Върнете красотата на краката си: Лек срещу напукани пети

Красотата е една от най-популярните теми в Интернет. В действителност има стотици хиляди блогове и уеб страници, посветени на тази тема. Излиза, че всеки може да се разкраси от главата до петите.

Трябва обаче да признаем, че красотата не е нещо, което се постига лесно. Нуждаем се от постоянни усилия. Ето защо трябва постоянно да обръщаме внимание на нашето тяло.

Частта, която е необходима за красотата ни, са краката, особено петите. Както знаем, понякога петите могат да страдат от различни видове проблеми. Сред тях могат да са напуканите пети.

Това е голям проблем, с който много хора се сблъскват ежедневно. Въпреки това жените страдат най-много от него.

За да разрешат този проблем, някои посещават центровете за красота и спа. По този начин те подхранват петите си чрез различни методи на лечение, за да елиминират проблема. Тези методи са много ефективни, защото напълно премахват проблема. Те обаче не са най-удобните по различни причини.

Първо, трябва да кажем, че този вид лечение е много скъпо, много хора не могат да си го позволят. От друга страна, те отнемат “много време”. Поради тази причина повечето хора отхвърлят това лечение.

Днес искаме да ви разкрием един прост метод за премахване на пукнатини по петите. Това е домашно лекарство, което можете да приготвите в собствения си дом. Най-хубавото от всичко е, че не е нужно да инвестирате много пари, за да го направите, а резултатите ще бъдат невероятни. Освен това няма да изложите здравето си на опасност, тъй като използваните съставки не са токсични.

Премахване на пукнатини по петите

Премахването на пукнатините по петите е много по-лесно, отколкото можете да си представите. Всъщност, самостоятелното лечение, което ще ви представим, изисква само 3 стъпки.

Първата стъпка: обработка с топла вода

Първо, изсипете топла вода в леген, след това добавете 2 супени лъжици сода за хляб и 2 супени лъжици сол. Разбъркайте и оставете краката си в течността за 15 минути. След това изтъркайте краката си с пемза. Накрая подсушете краката си с мека кърпа.

Втората стъпка: масаж

В съд трябва да смесите 2 супени лъжици масло и една супена лъжица захар. Масажирайте краката си с тази смес 5 минути. Накрая изплакнете обилно с вода.

Вижте още: Премахнете нежеланото окосмяване завинаги само за 5 минути

Третата стъпка: овлажняващ крем

Сега вземете още един съд и добавете 2 супени лъжици масло и парченце свещ. Поставете съда на топло място, докато съставките започнат да се стопяват. След това оставете сместа да се охлади и я нанесе върху петите и краката. Накрая, преди да си легнете, поставете няколко дебели чорапа.

С този прост домашен трик в три стъпки можете бързо да отстраните пукнатините по петите. Ако имате този проблем, не се колебайте да приложите предложения метод на практика. Споделете тази информация в социалните мрежи.

loading...