НАЧАЛО ЗДРАВЕ Увеличете растежа на косата си с тази проста рецепта!

Увеличете растежа на косата си с тази проста рецепта!

0
Увеличете растежа на косата си с тази проста рецепта!
Увеличете растежа на косата си с тази проста рецепта!

Косата ви ще спре да пада и ще започне да расте много по-бързо благодарение на тази народна рецепта!

Косопадът е неприятен и много често срещан проблем. Той се среща по-често при мъжете, но не само в напреднала възраст: някои мъже оплешивяват още преди да навършат 30-годишна възраст, когато са в средата на младостта си и в разцвета на силите си. Естествено това състояние на нещата не се харесва на никого: плътната и гъста прическа винаги е по-красива от оредяващата или рядка и слаба коса.

Въпреки това, ако един мъж все пак преживее косопада и не се фокусира прекалено много върху този проблем, то за едно момиче или жена е истински кошмар. Жените ценят много повече косата си и ако тя изведнъж започне да пада, това силно се отразява на тяхната привлекателност. И ако един мъж може да се подстриже нула номер, то жената не може да направи това (или по-скоро може, но ще изглежда меко казано странно).

В борбата срещу косопада жените активно използват всички видове средства по магазините и посещават различни процедури. Това обаче не винаги дава ефект, а най-ефективните методи обикновено струват много.

За щастие, има народна рецепта, която ще ви помогне значително да ускорите растежа на косата си.

Какво ви е необходимо:

  • 1/2 чаша бира
  • 1/2 банан
  • 1 супена лъжица мед
  • 1 яйчен жълтък.

Какво да направите:

  • Разбийте яйчния жълтък.
  • Половината банан нарежете на ситно (не е задължително).
  • Смесете жълтъка и банана в блендер.
  • Добавете бирата и меда.
  • Още веднъж, разбъркайте.

В резултат трябва да се получи не много гъста хомогенна паста, която може да се маже. За да получите точната консистенция, можете да не изливате цялата бира наведнъж, а на части. Ако не сложете цялата бира в микса, би било по-лесно да коригирате консистенцията, отколкото да излеете цялата и да не знаете как да я сгъстите.

Как да използвате:

Получената паста трябва да се приложи върху скалпа. Забележка: не по върховете на косата, не върху самата коса, а именно върху корените и върху самата кожа. Най-удобно ще ви бъде да го направите с пръсти.

Особено внимателно намажете онези области, в които започват плешивите петна или където косата започва да пада най-много. Ако използвате средството за профилактика, първото нещо, което трябва да излекувате, е скалпа и областите, където има оредяваща коса.

Вижте още: Намалете високото кръвно налягане без хапчета само за 2 седмици!

Приложената паста трябва да се държи върху косата за около 2-3 часа. След това трябва да изплакнете с хладка вода и шампоан. Бъдете внимателни и изплакнете добре.

Прилагането на това лечение е желателно да бъде 7 дни (т.е. в продължение на 7 дни, е необходимо да прилагате пастата преди измиване на главата). В резултат на това косата ще стане значително по-силна и по-плътна, и ще спре да пада.

loading...