НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Обръщали ли сте внимание на най-малките си пръсти на ръцете?

Обръщали ли сте внимание на най-малките си пръсти на ръцете?

0
Обръщали ли сте внимание на най-малките си пръсти на ръцете?
Обръщали ли сте внимание на най-малките си пръсти на ръцете?

Обръщали ли сте внимание на най-малките си пръсти на ръцете?

Все пак е интересно да опознаете себе си. Оказва се, че дължината на пръстите отразява характера на човек. Те не са едни и същи за всички, а различни, което говори за различията между хората.

Например, въз основа на размера на малкия пръст на ръката, хората могат да бъдат разделени в три групи.

Първи тип
Ако кутрето застава точно над първата линия на безименния пръст, тогава този човек принадлежи към типа хора, които винаги дават повече от това, което се изисква от тях. Без значение дали става въпрос за професионална дейност, личен живот или романтична връзка. И това идва от вътрешната нужда на човек, а не защото някой го е казал. Тази щедрост ги отличава от останалите.

На такъв човек можете да доверите тайна. Той ще се отнесе тактично и внимателно към получената информация.

Трудно е да се разколебае. Единственото, което очаква от другите, е справедливост. И, въпреки че, дава любов и щедрост по собствена воля, той иска да получи нещо подобно в замяна. Не, той няма да го поиска, но в дълбините на душата си го очаква.

Притежателят на такава ръка инстинктивно достига до онези, които разбират неговата душа и го приемат такъв, какъвто е, без условия.

Втори тип
Принадлежността към този тип показва, че кутрето, не достига първата линия на безименния пръст. Притежателят на тази особеност на ръцете е емоционален, чувствителен и много податлив на болка, ако е причинена от тези, на които той най-много се доверява.

Такъв човек винаги е готов да остави делата си, за да се притече на помощ на някой друг. Ако допусне някой в сърцето и душата си, това е за цял живот. Но когато е предаден или постъпят, не по начина, по който той очаква, това му причинява дълбока болка, защото не е готов за такъв обрат.

От друга страна, такава чувствителност позволява на човек от този тип да разбира добре емоциите на други хора, да се постави на тяхното място. Той може щедро да даде на света топлината на душата си и тези редки качества привличат онези, които се нуждаят от човечност, внимание и грижа.

Трети тип
Ако кутрето застава на нивото на първата линия на безименния пръст, това означава уравновесен човек. Човек има склонност към реда и мира, той инстинктивно се отдръпва от хаоса. Той обича всяко нещо да стои на мястото си, но той не е педант и перфекционист. Това, което може да го направи нервен е липсата на равновесие в живота.

Човек с такава длан е емоционално, сексуално и интелектуално балансиран. Неговите мисли са спокойни, решенията се премерени мнението се формира след внимателен анализ. Той ще помисли за нещата, преди да може да каже нещо или да направи заключение. Неговото равновесие идва от дълбокото разбиране на собствената личност, така че е трудно да се разколебае.

Погледнете отново ръката си, проверете правилността на тълкованията за себе си и за хората от вашата среда, чиито длани можете да видите. Съвпадат ли? Достатъчно е да погледнете пръстите на събеседника, за да разберете с какъв човек си имате работа.

loading...