НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Интересно: Открийте идеалния партньор по устните!

Интересно: Открийте идеалния партньор по устните!

0
Интересно: Открийте идеалния партньор по устните!
Интересно: Открийте идеалния партньор по устните!

Открийте идеалния партньор по устните!

Пред вас имате тест въз основа на визуалното възприятие. Именно вашето подсъзнание ще ви подскаже какъв мъж най-много искате да имате до себе си. Разгледайте изображенията на мъжките устни и по ваше мнение изберете най-съблазнителните.

Според изявлението на Аристотел устните отразяват не само характера на човек, но и неговия енергиен потенциал. Те не по-зле от очите отразяват личността на човек. На основата на дългите наблюдения и анализи се е появила науката за човешката физиономия, която позволява да “прочетете” човек като отворена книга по неговите характерни черти на лицето.

Устни номер 1

Свободата е преди всичко. Вие сте самодостатъчен човек и не толерирате инструкциите от вашия мъж. Вие предпочитате равноправни отношения, където всеки има своето лично пространство. Така че той не отива твърде далеч в живота ви и не ви притеснява с нравоучения. Също така, вие сте готови да гарантирате същото от ваша страна.

Устни номер 2

Празник и веселие. Вие сте общителен човек, прекарвате много време с приятели, организирате весели и шумни партита. Имате нужда от подстрекател, който във всеки един момент ще ви разсмее. Може да ви изненада с действията си и не бихте могли да знаете какво да очаквате от него в следващия миг. В крайна сметка отегчението и монотонността в една връзка са неприемливи за вас.

Устни номер 3

Нежност и доверие. Преди всичко, цените истината, ще усетите лъжата от километър. Той може да завладее сърцето ви само с неговата искреност и откритост. Да се превърнете в едно цяло, да дишате заедно и да не се разделяте – това е вашето разбиране за идеална връзка.

Устни номер 4

Сладко бебе. Вие по природа трябва да се грижите за някого, да го пазите и да го закриляте. Търсите мъжко дете, с удоволствие ще вървите след него с лъжица и ще изпълнявате капризите му. И той е свикнал с пълния контрол и грижи, ще се страхува да направи и крачка без вас. Искате да контролирате и управлявате, винаги да го държите на къса каишка, а покровителството е инструментът за постигане на целта.

Устни номер 5

Борец. Искате да бъдете нежна и крехка, да се чувствате като истинска жена в силните му ръце. Вие копнеете да се покорявате на смелия войн и да го гледате с обожание. Това поведение, разбира се, забавлява егото му и той е готов да премести планини за своята красавица, а тя благосклонно и ентусиазирано приема всичко.

Устни номер 6

Домакин. Мечтаете за голямо и щастливо семейство. Избирате мъж за семейство. Да носи всичко у дома, да обожава децата и да подсигури голямото си семейство и да помага в домакинството. Вие сте готови да го подкрепите по всички възможни начини, да станете любяща и вярна съпруга.

Успех и нека мъжът на вашите мечти да ви донесе дългоочакваното щастие!

loading...