НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Идеи за антрето: Как да го обзаведем по най-добрия начин?

Идеи за антрето: Как да го обзаведем по най-добрия начин?

0
Идеи за антрето: Как да го обзаведем по най-добрия начин?
Идеи за антрето: Как да го обзаведем по най-добрия начин?

Антрето изпълнява няколко функции наведнъж. Правилно проектираният дизайн може да превърне всеки сантиметър в полезна площ.

В думите “Измислено” и “Помислено” има разлика от няколко букви, но как само променят смисъла, че нещо от несъществуващата реалност, въображението е превърнало в красив резултат благодарение на цялостното премисляне на нещата!

В условията на забързано ежедневие всичко това е много актуално. И ако нямате голям дом, в който сами да сте планирали многото пространство, въздуха и площта, тогава наистина бихте ценили свободното пространство.

Нашата статия ще ви помогне да измислите и да помислите върху трите най-важни елемента в интериора на антрето: удобство, психологически комфорт и усещането за жизнено важно пространство. Обърнете внимание на всеки един допълнителен детайл, вижте как всичко е премерено и сякаш има въздух. Има хармония и пропорция. Формата, цветът и интериора трябва да имат смисъл и функционалност.

Многофункционалният интериор създава добро първо впечатление и приветства гостите на дома. В същото време има място, където да си завържете връзките и, разбира се, да направите последен поглед в огледалото дали всичко е наред.

 

Вижте още: Вижте защо държа парче тебешир в кутията с прибори!

loading...