НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете магическа книга и разберете какъв съвет има за вас!

Изберете магическа книга и разберете какъв съвет има за вас!

0
Изберете магическа книга и разберете какъв съвет има за вас!
Изберете магическа книга и разберете какъв съвет има за вас!

Магическата книга има съвет за вас!

В интернет има най-различни тестове. Някои от тях дълги с голям брой въпроси, а дори и да се опитате да отговорите на всички, не винаги получавате задоволителен резултат.

Има тестове, при които, като стигнете до средата и желанието да довършите теста изчезва от само себе си.

Днес ви предлагаме да направите наистина интересен тест, който ще опише ситуацията на живота ви в момента, а също и леко ще повдигне булото на бъдещето. Има няколко магически книги пред вас и добра магьосница. Това са добри книги, които носят късмет и просперитет.

Дори и просто съзерцанието на тези книги е в състояние да подобри живота ви към по-добро.

Изберете книгата, която ви харесва най-много!

Книга номер 1

Време е да използвате ума си, за да извадите на повърхността вътрешните си блокажи. Ако искате да постигнете нещо, не мислете, че го нямате. Представете си, че вече го имате. Създайте изображение на това, което искате. Изпълнете го с енергия и жизненост. Помислете за всички детайли, опитайте се да видите картината възможно най-ярко. Мисълта е материална и когато изображението ви най-накрая се оформи, то ще се превърне в независима жива единица, която ще намери възможност да се въплъти в реалността.

Ако ви е трудно да си представите какво искате, можете да нарисувате каквото желаете и да поставите картината на видно място. Използвайте удобен и достъпен начин за визуализация и желанието ви ще бъде изпълнено. Но не забравяйте, че не бива да се привързвате към нищо прекалено, в противен случай мечтата ви ще се сбъдне трудно. Отнасяйте се към този метод като към игра и не забравяйте да благодарите на съдбата за всичко, което получавате.

Книга номер 2

Може би в момента се случват по-важни събития, отколкото изглежда на пръв поглед, но сега може да бъдете напълно спокойни за изхода от ситуацията. В близко бъдеще всичко ще бъде решено от само себе си и всеки, който е въвлечен в тази ситуация ще остане удовлетворен. Вие сте на кръстопът. Направете своя избор според това, което ви казва вътрешният ви глас. Не се асоциирайте със старата система от убеждения, отървете се от всички ограничения.

Не забравяйте, че самата Вселена ви подкрепя. Сега е точното време за промяна към по-добро. Можете да постигнете голям успех. Движете се напред. Този път е безкраен. В центъра е безкрайността на Вселената. Днес имате достъп до него. Сега направете стъпки в правилната посока.

Книга номер 3

Вселената е живо същество. Ако поискате нещо и го получите, не забравяйте да благодарите. За реализация на желанието ви може би стотици ангели и светли духове са положили усилия. Не забравяйте, че липсата на благодарност пречи на вашия източник на изобилие. Искрената благодарност, напротив, кара Вселената да продължи да действа във ваша полза.

Не забравяйте също да благодарите на себе си и на другите за всичко, което правите. Благодарността не винаги може да бъде изразена в една дума, но задължително трябва да получите награда за своята работа. В противен случай ще загубите интерес към тази дейност и ще изпаднете в апатия. Опитайте се да поддържате баланс – както по отношение на себе си, така и по отношение на другите.

Книга номер 4

Сега е идеалният момент да вдъхнете живот на вашите мечти. Огледайте се и попитайте себе си, живеете ли, така както искате? Ако не, опитайте се да направите положителни творчески промени. Помолете вселената да ви покаже нова посока и бъдете отворени за нови идеи. Природата често ни вдъхновява. Седнете в градината или парка, разходете се по булеварда. Помислете за доброто и нека мислите ви да се движат свободно. Божествената сила се опитва да ви води в нова посока. Слушайте вашия вътрешен глас и поискайте помощ от други измерения. Позволете на Духа да ви води и защитава. Изпитвате нужда да вдъхновявате хората. Но помнете, че не бива да лишавате човек от свободата на избор.

Книга номер 5

Вълшебството е това, което помага да изживеете мечтите си. Това е искра възможност – възможността за чудо, което идва от сърцето. Обърнете внимание на всички прекрасни неща, които ви обкръжават в ежедневието. Вие сте под влияние на някои магически сили, можете да използвате тези магически сили в полза на себе си и другите. Помнете, че най-голямата магия и чудо е вашият живот и живота на вашите близки! Бъдете в състояние да се насладите на даровете на Вселената и да бъдете благодарни за всичко, което ви е дадено. Позволете на магията да донесе мир на душата ви и да отвори нови възможности. Изчистете себе си от страховете. Вселената се движи по свои закони. Всичко, което се случва в света, не е случайно, ние сме част от нещо по-голямо.

loading...