НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Тя потопи в тенджера кленови листа и сода. Вижте резултата!

Тя потопи в тенджера кленови листа и сода. Вижте резултата!

0
Тя потопи в тенджера кленови листа и сода. Вижте резултата!
Тя потопи в тенджера кленови листа и сода. Вижте резултата!

Тя потопи в тенджера кленови листа и сода. Вижте резултата!

Аз наистина харесвам украса от естествени материали. Съвсем наскоро научих за няколко възхитителни идеи с есенни листа. Въпреки това, не става въпрос за банални апликации в съавторство с децата, а за стилен есенен декор за дома.

Когато съпругът ми видя как с усърдие събирам есенните листа в парка, той помисли, че от детската градина отново са дали на детето задача да сътвори нещо. Виждайки резултата от моята работа, той с радост се присъедини към творческия процес, а сега украсяваме къщата заедно и това много ни сближава.

Разгледайте следващите възхитителни идеи за декор от есенни листа!

Със съпруга ми вече реализирахме тази идея през последния уикенд. Изглежда, че свещникът е просто магически, а приготовлението му не отне повече от 40 минути!

Какво мислите за такова поставяне на семейни снимки? Между другото, струва си да въвлечете и децата в този процес, те със сигурност ще се насладят на творчеството си.

А този майсторски клас за създаване на скелетирани листа ентусиазира цялото ми семейство. За целта ще са ви необходими листа, тенджера и сода. Напълнете малка тенджера с 2 чаши вода и 3 супени лъжици сода. Сложете водата да кипне и отстранете от огъня, след което поставете листата в тенджерата с разтвора и оставете за 20 минути. Вземете листата и използвайте четка за зъби, за да отстраните внимателно меките части на листата. Правете всичко внимателно, за да не повредите влакната (скелета) на листата. И обезателно оставете листата да изсъхнат.

Този декор достойно ще украси и най-важното събитие в живота на човека. Ако сватбата ми беше през есента, бих украсила по подобен начин.

Най-простото решение – разходете се в парка, съберете голям букет красиви паднали листа и ги поставете във ваза или стъклен буркан. Можете също така да напръскате листата с лак за издръжливост.

Много интересна идея за създаване на купи за бонбони или просто стилна ваза от кленови листа. Ще ви е необходим балон, силиконово лепило и, разбира се, кленови листа.

А тази доста проста идея е полезна за декориране на стени както у дома, така и в офиса. Стилно и с вкус!

loading...