НАЧАЛО ЗДРАВЕ 67-годишна жена успяла да се излекувала от рак на кръвта с куркума

67-годишна жена успяла да се излекувала от рак на кръвта с куркума

0
67-годишна жена успяла да се излекувала от рак на кръвта с куркума
67-годишна жена успяла да се излекувала от рак на кръвта с куркума

67-годишна жена успяла да се излекувала от рак на кръвта с помощта на куркума

В момента повечето медицински експерти са на мнение, че куркумата може би е най-добрата хранителна добавка. Различни проучвания продължават да доказват, че тя има големи ползи за вашето тяло. От намаляването на възпалението и заздравяването на рани до запазване на когнитивните способности и предотвратяване на рак, куркумата е естествено народно средство.

Предимства на куркумата и куркумина:
противовъзпалителни свойства
богати на антиоксиданти
спомагат за здравето на черния дроб
подобряват мозъчната функция
предотвратяват образуването на кръвни съсиреци
подобряват здравето на сърцето
предотвратяват рака
лекуват болестта на Алцхаймер
предотвратяват артрит и намаляват болката
лекуват депресия
забавят стареенето
лекуват диабет
борят се със затлъстяването
третират болестта на раздразненото черво
регулират холестерола
лекуват менструалните проблеми.

Ако се съмнявате в истинската им ефективност, попитайте Диенке Фергюсън. Тази жена ще ви каже колко мощна може да бъде тази привидно проста подправка.

Тя е диагностицирана с миелом на 67-годишна възраст. Този вид рак засяга кръвта и се развива в плазмените клетки, които са левкоцити, които се борят с инфекцията. Обикновено е смъртоносен, убивайки около 3000 души годишно само в Обединеното кралство. За да се справи с това, Диенке претърпява 3 етапа на химиотерапия и 4 трансплантации на стволови клетки. Подобно на повечето пациенти, тези лечения причиняват повече вреда, отколкото полза. По-специално, Диенке не изпитала нищо друго освен болка по време на процеса.

След неуспешното агресивно лечение, което е получила, тя решила да даде шанс на алтернативната медицина. По-специално, тя решава да опита нетрадиционното лечение, което всъщност е последната й възможност: всеки ден започва да приема 8 грама куркумин (активната съставка в куркумата).

Учудващо е, че ракът на Диеке напълно изчезнал. Тя е собственик на “Hidden Art” – бизнес с нестопанска цел, който помага на художниците да рекламират работата си. “Надявам се, че моята история ще стигне до повече хора, които ще научат за невероятните ползи от куркумина за здравето”, каза тя.

Така че решихме да разпространим тази история и да хвърлим светлина върху силата, която ни дава Майката природа.

Забележка: Комбинацията от черен пипер и куркума увеличава биодостъпността на куркумина. Всъщност това прави куркумина 2000% по-биодостъпен, което означава, че го прави още по-ефективен.

Добавяйте куркумата към любимите си ястия.
Добавянето на куркума към ястията има по-голям ефект, особено ако включите и черен пипер.

С малко натурални съставки можете да създадете естествена добавка към антибиотиците, която ще спомогне за поддържането на здравето ви през цялата година.

Може да приемате куркума и черен пипер във вид на капсули.

loading...