НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ако страдате от ишиас или болки в гърба, този лек ще ви...

Ако страдате от ишиас или болки в гърба, този лек ще ви спаси

0
Ако страдате от ишиас или болки в гърба, този лек ще ви спаси
Ако страдате от ишиас или болки в гърба, този лек ще ви спаси

Ишиасът е възпаление на седалищния нерв, което се характеризира с болка в долната част на гърба, бедрата и краката. Това е един от най-честите проблеми с гърба в момента. Освен това, в допълнение към изтощаващата болка, при пациенти с ишиас, също се наблюдават изтръпване и скованост в краката.

Повечето хора се опитват да облекчат тази болка с лекарства, които осигуряват само временен ефект. Заслужава си да се отбележи, че при ишиас, много експерти препоръчват тренировка и някои видове йога като най-ефективният начин за лечение на този проблем с гърба.

Но в тази статия искаме да говорим за това как да приготвите домашно лекарство, което ще помогне за лечение на възпалението на седалищния нерв и за облекчаване на болката.

Необходими съставки:

4 скилидки чесън
200 мл. мляко
мед (на вкус)

Начин на приготвяне:

Смелете чесъна и го поставете на слаб огън.
Добавете млякото и изчакайте няколко минути, докато започне да ври.
Отстранете от котлона.

Начин на приложение:

Консумирайте тази смес веднъж на ден и скоро ще забележите подобрение. Това е така, защото чесънът има противовъзпалителни свойства, които ще намалят и предотвратят отока на седалищния нерв.

Допълнителен съвет:

За най-добри резултати съчетавайте това лекарство с физически упражнения, за да облекчите ишиаса. Достатъчно е да правите разтягания за няколко минути всеки ден и болката напълно ще изчезне.

loading...