НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Известно гадаене: Изберете карта и научете какво ви очаква!

Известно гадаене: Изберете карта и научете какво ви очаква!

0
Известно гадаене: Изберете карта и научете какво ви очаква!
Известно гадаене: Изберете карта и научете какво ви очаква!

Известно гадаене: Изберете карта и научете какво ви очаква!

Никога не съм вярвала особено в гледането на карти, но реших да го направя, защото има една ситуация, която ме притеснява много. Минаха две седмици и всичко се случи според гаданието. Това е чудо! Това известно гадаене ще ви помогне да разберете изхода от всяко нещо и ще ви покаже ситуацията в нова светлина. Всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете и да изберете карта, която ви харесва! Основното нещо е да си представите ситуацията умствено.

Така че това са картите! Можете да изберете не повече от три карти!

1. Символизира силен човек, организация. Също – символ на властта. Решаването на проблема зависи най-много от това.

2. Неочакван помощник, сляпо доверие в ситуацията. Всичко, от което се нуждаете, е да се доверите на събитията, които се случват, помощта ще дойде от там, откъдето не очаквате.

3. Не е нужно да се притеснявате, всяко нещо по реда си. Събитията, които се случват, са само част от други важни събития. Изчакайте известно време и всичко ще се изясни.

4. Късмета ви съпътства!

5. Благоприятният изход от ситуацията е затруднен от вашите страхове и несигурност. Повярвайте в сърцето си. Има лош човек в обкръжението ви, който скоро ще покаже себе си.

6. Предстоят ви някои трудности, преди ситуацията да се разреши. Някой се състезава с вас и се опитва да заеме мястото ви. Не се отказвайте! Сега се нуждаете от вашето постоянство.

7. Някой разпространява лоши клюки за вас. Не обръщайте внимание на това, занимавайте се със своите дела и всичко ще бъде наред. Нека хората да бъдат такива, каквито са.

8. Решението ще дойде скоро и ще донесе облекчение. Скоро ситуацията ще приключи благоприятно. Каквато и карта да изберете, не забравяйте да благодарите за всичко, което ви се случва!

loading...