НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чудна рецепта от алое вера, мед и лимон! Подсилете тялото си!

Чудна рецепта от алое вера, мед и лимон! Подсилете тялото си!

0
Чудна рецепта от алое вера, мед и лимон! Подсилете тялото си!
Чудна рецепта от алое вера, мед и лимон! Подсилете тялото си!

Чудна рецепта, която може да се приложи в най-различни ситуации и проблеми. Ще бъдете изненадани и очаровани!

Истината е, че много често сме се убеждавали, че естествените средства са най-добрата опция, когато става въпрос за справяне с проблеми с тялото и органите, като същевременно ги пазим в лечението.

С времето ни културата ни сякаш е спряла да се обръща към природните дарове, като не може да се възползва от цялото нейно богатство. А това не е най-доброто решение, имайки предвид, че до голяма степен във фармацевтичните лекарства се съдържат химикали, които във времето могат да повлияят на тялото ни в негативен план.

Ще ви представим следните три напълни натурални продукта, които лесно може да открием в магазините в нашия град. Тоест те са леснодостъпни за онези, които искат да си ги набавят.

Медът има невероятни хранителни качества, които са полезни за тялото ни. Няма как да забравим лимона с неговото високо съдържание на антиоксиданти, спомагащи не само за лечение, но и като естествен освежител и, разбира се, добре познатото алое вера.

Алое Вера, Мед и Лимон

Тези продукти са чудна и невероятна помощ за полагането на грижа към вашето тяло и ще ви покажем как. Комбинацията от тези три продукта е невероятна и е била ползвана за милиони години от Маите и Ацтеките.

Ползи от тази чудна рецепта за лечение с Алое Вера:

– Слага край на запека, като задвижва и ускорява дейността на червата

– Помага при проблем с колит

– Подновява клетките на тялото

– Бори се с гастрит

– Лекува язви

– Спомага за придобиването на чиста и красива кожа

– Бори се срещу появате на ракови образувания

– Спомага при проблем със стреса и спомага за намалянето му

– Помага за регулиране на проблемите с холестерола, кръвното налягане и триглицеридите

– Бори се с възпаление на коремната област

– Бори се с артрит

Начин на приготвяне

Съставки:

  • 2 зелени лимона (не махайте кората)
  • 2 листа от алое вера
  • ¼ чист пчелен мед

За правилното приготвяне не забравяйте да измиете лимоните добре. Премахнете обвивката на листата на алое-вера, оставяйки само  пулпата. В блендер добавете всички продукти и смесете, докато стане хомогенна смес. Трябва да го държите в съд и да го съхранявате в хладилник.

Всяка сутрин на гладно трябва да поемате по една лъжица от сместа, както и следобед. Винаги преди ядене. Следвайте процедурата за две поредни седмици. На третата направете почивка, след което продължете с приема отново.

Запомнете, здравето ви е важно! Ако вкуса на сместа не ви допада много, може да разредите лъжичка от нея с вода и така да приемате. Грижете се за себе си и за вашите близки хора.

loading...