НАЧАЛО ЗДРАВЕ Забравете за акнето и бръчките! Ето това ще ви помогне!

Забравете за акнето и бръчките! Ето това ще ви помогне!

0
Забравете за акнето и бръчките! Ето това ще ви помогне!
Забравете за акнето и бръчките! Ето това ще ви помогне!

Добрият външен вид е това, което всички искаме да постигнем, особено жените. Върху качеството на кожата ни влияят нездравословния начин на живот, както и замърсяването и многобройните химикали. Ето защо много хора имат проблеми със запушените пори, акнето, бръчките и т.н.

Много жени правят всичко възможно, за да се справят с този проблем. Обикновено те купуват продукти, които обещават да им помогнат, но това въобще не се случва. Някои от тях са много скъпи и са наситени с различни химикали, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза. Нашата кожа е много деликатна. Трябва да внимаваме с това, което използваме за нея. В тази статия, ще ви представим едно невероятно средство, което ще ви помогне да излекувате акнето, бръчките, както и много другите проблеми с кожата, без да причинява странични ефекти.

Содата и кокосовото масло са 2 съставки, които са изключително полезни. Те влизат в състава на нашето средство и лекуват всеки проблем с кожата. Те имат антисептични и противовъзпалителни свойства, които са изключително ефективни. Можете да използвате средството като ежедневен лосион.

Содата е кристално съединение, което обикновено се продава под формата на прах. Тя може да подобри качеството на кожата ви и да ви помогне да излекувате акнето. Можете да я използвате и като дезодорант и избелващо средство за зъбите. Тази съставка балансира рН на кожата ви, защото има амфотерни свойства.

Кокосовото масло също оказва благоприятно въздействие върху кожата ви. То е пълно с хранителни вещества, които правят кожата чиста и хидратирана.

Обърнете внимание на нашата рецепта:

Съставки:

2 супени лъжици кокосово масло

1 супена лъжица сода за хляб

Вижте още: Желатинът – невероятен помощник за ставите! Вижте защо!

Получаване:

Използвайте малка купа, за да смесите съставките добре. Ще получите паста, която трябва да приложите върху кожата, като използвате кръгови движения. Оставете сместа на лицето си за 10 минути. Измийте с много топла вода. След това няма да се нуждаете от овлажнител, тъй като кокосовото масло дълбоко хидратира кожата ви.

loading...