НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете ангелска карта и получете свято послание!

Изберете ангелска карта и получете свято послание!

0
Изберете ангелска карта и получете свято послание!
Изберете ангелска карта и получете свято послание!

Изберете ангелска карта и получете свято послание!

Всички ангели казват истината! В края на краищата те знаят какво става в сърцата ни.

Погледнете тези 5 карти и изберете тази, която привлича душата ви!

1. Доверявайте се на себе си

Ако всички умееха да се доверяват на собствените си инстинкти, без съмнение светът би бил много по-добър, защото нямаше да има излишен драматизъм и стрес.

Помислете за това как ангелите комуникират с вас чрез вашата интуиция. Когато отхвърляте интуитивните си чувства, частично отхвърляте Божественото.

Вашата интуиция е система на ръководене, а не система на обяснения. Тя се основава на енергия. Научете се просто да се доверявате, без ненужни въпроси.

2. Обичайте се

Това е основата на живота ви. Когато наистина обичате, прощавате и приемате себе си; можете да споделите тази енергия с другите.

Можем да дадем само това, което вече имаме. Когато безусловно обичате себе си, вие също може безусловно да обичате другите, като създавате здрави взаимоотношения по пътя си.

Любовта към себе си увеличава тази енергия в света и засилва и привлича още повече любов. Да обичаш себе си означава да обичаш света!

3. Правете това, което ви носи радост

Радостта е много висока вибрационна енергия, облечена с любов. Когато правите радостни неща, давате тази енергия на другите.

Всяка от нашите индивидуални цели в живота трябва да служи на другите по такъв начин, че да ни носи най-голяма радост.

Когато дните ви са напрегнати, нещастни, тази енергия засяга всичко и всеки в живота ви!

4. Спрете да се сравнявате

Когато сравняваме себе си или живота си с другите, понижаваме вибрациите си.

Единственият път, върху който трябва да се съсредоточите, е вашият, защото единственият човек, който можете да промените сте вие самите. Нека другите да ви вдъхновяват и вярвайте в своя потенциал; чувството за ревност или осъждане е ясен знак за разрушителна енергия.

5. Търсете мир

Световният мир зависи от всеки човек. Колкото по-спокойни сте, толкова по-спокойни са всички около вас.

Първите четири послания са обединени, за да ви помогнат да постигнете повече спокойствие в живота си, но има и други методи, които могат да ви помогнат.

Медитацията, творческото изразяване, йога, упражненията, правилното хранене, почистването/балансирането на чакрите и лечението с кристали са инструмент за създаване на по-спокойна енергия във вашия живот.

loading...