НАЧАЛО ЗДРАВЕ Най-ефикасното и просто средство при варикоза

Най-ефикасното и просто средство при варикоза

0
Най-ефикасното и просто средство при варикоза
Най-ефикасното и просто средство при варикоза

Този компрес помага да се справите с първите признаци на варикоза! Оказва се, че картофите са най-ценният продукт за домашна грижа за краката.

Изпълнението на процедурата е изключително лесно. Ако сте планирали да приготвяте картофи за вечеря, просто не бързайте да изхвърляте обелките! Приготвеният от тях компрес подобрява кръвообращението и облекчава умората, премахва отока по краката. В допълнение, кожата става изключително мека, а мазолите изчезват. Истинско чудо!

За компрес на краката ще ви трябват:

картофени обелки
превръзка
пластири

Начин на приложение:

За да направите този прост компрес за разширени вени, сварете малко количество картофени обелки. Достатъчно е да ги сварите в продължение на 20 минути в чиста вода.

Преди да приложите компреса, можете да подържите краката си в отварата от картофените обелки – това е добър начин да облекчите умората на краката!

Поставете картофената маса на болезнения участък на крака, увийте с превръзка и залепете с лепенка. Може да държите компреса в продължение на няколко часа, а можете да го оставите за през нощта, което е много удобно.

След отстраняането на компреса на следващата сутрин, измийте краката си с хладка вода и сапун и нанесете овлажняващ крем.

Този компрес е много полезен, след приложението му изчезва ужасната болка при разширените вени. Може би това е едно от най-евтините средства и може да се използва ежедневно без никакви противопоказания! Препоръчва се също да втривате суров картофен сок в краката си.

Този компрес действа и в случай, че краката ви са много уморени и подути!

loading...