НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отстранете бръчките и петната с помощта на това средство!

Отстранете бръчките и петната с помощта на това средство!

0
Отстранете бръчките и петната с помощта на това средство!
Отстранете бръчките и петната с помощта на това средство!

Отстранете бръчките и петната с това естествено средство!

Жените винаги проявяват особена загриженост за лицата си по различни причини, въпреки че основната задача е да се борят срещу остаряването. Вярно е, че има много кремове, които могат да се борят с появата на бръчки, тъмни кръгове, петна и акне, но повечето от тях губят своята ефективност за много кратко време. Някои жени се подлагат на скъпи хирургически намеси, за да изглеждат красиви и млади, но игнорират този прост трик за забавяне на стареенето. Става въпрос за содата за хляб.

Естествените средства се използват от древни времена и дори днес те играят съществена роля. В крайна сметка, всяка съставка, използвана в различните домашни рецепти, има лечебни свойства, които могат да предотвратят, да се борят и да излекуват различни заболявания на тялото, както содата. Това е много ефективен продукт, който е полезен не само за забавяне на стареенето, но и за лечение на различни заболявания.

Свойства и ползи на содата за хляб
Известно е, че този бял прах е мощен антибиотик, антиоксидант с противовъзпалителни и специални химични свойства, които помагат по следните начини:

Неутрализира киселините в организма
Содата за хляб е много мощен антиацид, който може да неутрализира киселините в организма, така че тя се използва широко по време на стомашни заболявания.

Елиминира инфекциите на пикочните пътища
Нейните антиоксиданти действат бързо в организма, премахвайки каквото и да е количество токсини и бактерии, които увреждат организма, инфекциите на пикочните пътища, задържането на течности и подобряват здравето на червата.

Избелва зъбите и се бори с кариесите
Като антибактериално средство, елиминира всички зъбни бактерии, в допълнение, избелва зъбите и ги прави напълно здрави.

Забавя стареенето на кожата на лицето
Лечебните свойства на содата действат върху кожата, като се борят срещу образуването на свободни радикали, които причиняват всички несъвършенства по лицето. В допълнение, содата увеличава производството на колаген, мощен съюзник, когато става въпрос за овлажняване и подмладяване на кожата.

Специална рецепта за подобряване на състоянието на лицето

Съставки:
– мед
– лимон
– чаша вода
– сода за хляб
– ябълков оцет

Вземете чаша вода, изстискайте лимона и добавете всички горепосочени съставки, докато получите кремообразно или пастообразно вещество. Измийте добре лицето си с топла вода, така че порите да се отворят и маската да влезе в действие. Нанесете сместа върху кожата и я оставете през нощта. На следващата сутрин почистете лицето си с вода.

Трябва да повтаряте тази процедура всяка вечер, преди лягане в продължение на 1 месец.

loading...