НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 8 признака, че интуицията ви работи по-добре от 90% от хората

8 признака, че интуицията ви работи по-добре от 90% от хората

0
8 признака, че интуицията ви работи по-добре от 90% от хората
8 признака, че интуицията ви работи по-добре от 90% от хората

Колко често се доверявахте на вашата интуиция? Случвало ли ви се е да ви подведе? Интуицията е чувство, което често ни помага да излезем от беда, помага ни при решаването на сериозни проблеми. Затова не бива да я пренебрегваме.

Ето 8 признака, че сте емпат – човек с мощна интуиция:

1) Предвиждате какво ще се случи в бъдеще. Може да ви се струва съвпадение. Но всъщност просто имате мощна интуиция.

2) Вашите лоши предчувствия се сбъдват. Ако това се случва през цялото време, тогава определено имате способности за ясновидство. Именно такива хора се радват на силна интуиция.

3) Имате силно развита способност за съпричастност. Вие сте прекалено чувствителни към емоциите на другите хора, много добре разбирате техните действия и мотиви, умеете да съчувствате и съпреживявате.

4) В повечето случаи се случва това, което искате. Постигате много лесно своите цели и желания, другите трябва да положат повече усилия за това.

5) Трябва да презаредите, особено след шумно парти или дълъг разговор с приятели. Трябва да останете известно време сами – това ви помага да дойдете на себе си и да бъдете изпълнени с енергия за нови постижения.

6) Можете да предвидите какво ще каже или ще направи вашият събеседник в следващата минута. В главата ви вече има готов сценарий за това какво трябва да се случи.

7) Разпознавате хората през цялото време. Никакви усмивки и комплименти не могат да ви подведат. Първото ви впечатление почти винаги е правилно.

Вижте още: Как живеят арабските семейства в Обединените арабски емирства?

8) Дори в празна стая се чувствате некомфортно. Продължавате да чувате мислите на минувачите, знаете през какво преминават, усещате емоциите им.

Кои от тези признаци притежавате? Доверявате ли се на интуицията си?

loading...