НАЧАЛО ХОРОСКОПИ 9 причини да бъдете горди, че в обкръжението си имате Лъв

9 причини да бъдете горди, че в обкръжението си имате Лъв

0
9 причини да бъдете горди, че в обкръжението си имате Лъв
9 причини да бъдете горди, че в обкръжението си имате Лъв

9 причини да бъдете горди, че в обкръжението си имате Лъв

Лъвовете са уникални хора. Те се стремят към успех и популярност, обичат движението и винаги са позитивно настроени, пише Buzz Feed. Лъвовете са силни, чувствителни и любящи, а също и великодушни, решителни и смели.

Силните черти на този знак са самоконтрол и амбициозност. Ето още 9 качества на представителите на зодия Лъв!

1. Заслужава си да се отбележи, че с Лъвовете никога няма да скучаете.

Лъвовете знаят как да предразполагат хората и умеят да забавляват другите. В това нямат равни на себе си. Лъвовете не могат да се примирят с факта, че някой до тях е тъжен. Те трябва да накарат хората да се усмихват и да се забавляват.

2. Лъвовете са много щедри – на емоции, грижи, любов, обич и внимание. Проявата на щедрост прави Лъва щастлив.
Има ли Лъв между близките ви? Бъдете сигурни: той ще се погрижи да почувствате, че сте обичан и ценен. Лъвът е един от най-сърдечните знаци на зодиака, те никога не се скъпят да показват любов и грижа.

3. Лъвовете ще ви подкрепят във всяка ситуация. Тяхната мисия е да дават тласък на хората.

Ако сте скромен човек, Лъвът сам ще опише пред другите вашите достойнства. Смята се, че Лъвовете обичат да са център на вниманието, но те не са склонни да засенчат другите, те искат и хората до тях, също да се къпят в славата и уважението, да растат и да се развиват.

4. Лъвовете няма да играят игри с вас. Те нямат нужда от това.

Те мразят лъжците и измамниците и никога няма да поискат да станат един от тези герои. Лъвовете няма да влязат в сянка и да се скрият от вас – те не играят игри с близките си.

5. Лъвовете не се хвърлят в обещания и не отстъпват от думите си. В отношенията с Лъв всичко е много просто: ако не сте му безразлични, не се притеснявайте – той няма да ви предаде.

6. Лъвовете не се страхуват да поемат инициативата. Те обичат да опитат нещо ново – страшно ново.

Искате да отидете на парти, но нещо ви спира? Вземете Лъв със себе си. Трябва да си вземете котката от апартамента на бившия? За да бъде мисията успешна, вземете Лъв със себе си. Искате ли да се запишете на курсове за плетене на една кука? Нека компания ви прави Лъв.

Лъвовете ще ви вдъхновяват, ще ви тласкат (нежно, но агресивно), ще ви вдъхнат увереност и смелост.

7. Лъвовете ще застанат до вас, ако е необходимо.
Запомнете: Лъвовете ще ви защитят – независимо дали ви харесва или не. Те ще се грижат за вас като за своите малки. Дръжте се за тях, те със сигурност няма да позволят да се удавите.

8. Лъвовете винаги са позитивно настроени, а толкова много от нас не са.

Лъвът е слънцето, което слиза на земята, за да радва хората през целия ден. От тях се излъчва приятна топлина и мощна енергия – тя винаги презарежда, когато силите са на изчерпване.

9. Лъвът е приятел и партньор за цял живот.
Лъвът не се интересува от кратки връзки, той се стреми към стабилни взаимоотношения, основаващи се на емоционална привързаност. Те ще споделят енергията си с вас и ако се радвате на такова партньорство, те ще ви предложат огромно сърце и преданост.

С началото на август се открива сезона на Лъва! Излезте от зоната си на комфорт, обичайте и бъдете обичани. Не се плашете от чувствата си!

loading...