НАЧАЛО ЗДРАВЕ Дълго пазена тайна: Семките от ябълки лекуват рак

Дълго пазена тайна: Семките от ябълки лекуват рак

0
Дълго пазена тайна: Семките от ябълки лекуват рак
Дълго пазена тайна: Семките от ябълки лекуват рак

Семките от ябълки лекуват рак

Ежегодно се провеждат конференции и симпозиуми, които събират учени от цял свят. Държавите отделят милиони за развитието на медицината. Има десетки и стотици благотворителни организации, които провеждат концерти и събития за набиране на средства.

Нови лекарства се появяват почти всеки месец, преди да преминат през няколко проверки за токсичност. Зад всичко това стои една единствена истина. Ако в крайна сметка се открият ефективни лекарства, всички тези хора ще загубят работата си. Значението на конференциите и организациите, разработките и проектите ще бъде загубено. Хората могат да бъдат излекувани.

Такъв механизъм е разпространен във всеки клон на медицината. Каквото и да е лекарство, което ви предлагаме, то е предназначено временно да подобри или поне относително да поддържа здравето ви. Не съществуват по-добри природни средства за борба с болестите. Може би някой ден ще се появят, но сега няма друга алтернатива на химическото лечение.

Витамин В17
Разбира се, още никой не е отхвърлил здравословния скептицизъм. Винаги изглежда, че естественото лекарство е твърде слабо, за да се справи със сериозна болест. Можете да пиете билков чай и да подобрите здравето си при настинки, но е малко вероятно да излекувате онкологично заболяване.

А това не е така! В природата съществува всичко необходимо за здравето и дългия живот на човека.

Продукти B17

За кайсиевите ядки и семките от други плодове, като ябълки, сливи, праскови се знае от дълго време. Водят се разговори за опасностите и ползите от семките, продължава да се твърди, че те съдържат цианид. Да, действително има цианид в тях. Той е този, който определя горчивия вкус на семките. Но се съдържа в свързана форма и е част от вещество, наречено амигдалин.

Амигдалинът може условно да се раздели на четири компонента. Това са всъщност цианид, бензалдехид и две глюкозни молекули. Първите две вещества са несъмнено отровни. Но в здраво тяло, в здравите тъкани те не се разпадат. Те просто се отделят от тялото заедно с урината – преминават през тъканите транзит. Но в тъканите с раков тумор амигдалинът се разпада на съставните му компоненти и се освобождават цианид и бензалдехид.

Оказва се, че засегнатата тъкан е изложена на токсичните ефекти от тези вещества. Злокачествено развиващите се клетки умират и туморът се разпада отвътре. Звучи фантастично, но въпреки това глюкозата в този случай действа като примамка. Раковите клетки се хранят чрез ферментацията на глюкоза. Процесът на ферментация се осъществява под въздействието на ензима бета-глюкозидаза.

Бета-глюкозидазата всъщност отваря амигдалина, освобождавайки токсичните вещества в раковата клетка. Оказва се, че съществува вътрешна химиотерапия с абсолютно естествен произход. Предимствата на амигдалина са неоспорими – не увреждат здравите клетки, но в същото време унищожават злокачествените клетки, като по този начин пречистват тялото.

Защо фармацевтичните компании мълчат за ползите от амигдалина? Говорихме за това в самото начало. Защото не е изгодно за някои да лекуват хората, а да не ги лекуват. Пациентът ще претърпи курсове на лечение, ще бъде облъчван, ще гълта шепи от най-невероятните капсули и таблетки, ако те му обещават, че ще живее още един месец.

Амигдалинът е открит отдавна, още през 1952 г. След това са го пречистили и започнали да правят капсули от него. Всичко било готово за лабораторни тестове, които амигдалинът преминал успешно. Получил още няколко имена. Едно от тях е лаетрил, другото е B17. Създателят на препарата, Ернст Креб установил, че свойствата на амигдалинът са много подобни на витамините от група В. Тъй като по това време били известни само 16 и амигдалинът получил 17 пореден номер.

В допълнение към стандартните лабораторни тестове върху животни, Ернст тествал върху себе си лаетрилът, за да убеди обществеността за неговата безопасност. През 1971 г. употребата на лаетрил била забранена след тестове в Института по наука “Слоан Кетеринг”, а самото лекарство засекретили. Ернст не приел това положение и призовал на помощ журналистът Едуард Грифин да изчисти името на амигдалина. В същото време представителят на Института д-р Ралф Мос се противопоставил на забраната на лаетрил.

Ралф твърди, че резултатите от тестовете, довели до забрана на препарата, са фалшифицирани и като потвърждение на думите си, той нарушил договора с нечестната институция. Впоследствие, Ернст Креб написал книгата “Живот без рак”, която описва по-подробно влиянието на амигдалина върху тялото, вредата от химиотерапията, както и необходимостта да се премине към природни методи на лечение.

Забраната за лечение с витамини е невъзможна. Сега се произвежда в Мексико. Има качествени аналози в Русия и Украйна. Има техники, към които може да се прибегне за лечение, за да не прибягвате към отравяне на вече отслабения организъм. Има шансове, просто трябва да можете да ги използвате правилно.

loading...