НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тайната, която разкри майка на сина си в последния миг от живота...

Тайната, която разкри майка на сина си в последния миг от живота си

0
Тайната, която разкри майка на сина си в последния миг от живота си
Тайната, която разкри майка на сина си в последния миг от живота си

Тайната, която разкри майка на сина си в последния миг от живота си

Това са неща, които не могат да не предизвикат сълзи в очите. Много често не оценяваме какво правят родителите ни за нас. Те винаги са били до нас от момента на раждането, винаги са били търпеливи. Те ни учат не само на малки неща, но и как да преодоляваме трудностите в живота.

Когато достигнат определена възраст, те се нуждаят от грижата, от която ние сме имали нужда като деца. Понякога децата решават, че е по-лесно да изпратят родителите си в дом за възрастни – или поради липса на време, или защото това е най-лесният начин за тях. Но всъщност, за възрастните родители – това е истинско изтезание.

Тази история е за семейство, състоящо се от баща, майка и син. След смъртта на баща си, синът решил да изпрати майка си в дом. Причината за това (казва той) е липсата на време и търпение. След преместването на майката в дома, синът започва да я посещава от време на време.

Един ден той се обадил и му казали, че майка му е много болна и умира. В отчаянието си, синът се втурнал към старческия дом. Той се опитал да разбере дали може да направи нещо за нея, на което майка му му отговорила:

“Искам да инсталираш климатици в дома, защото няма. Освен това, купи нови хладилници, за да не се разваля храната. Много често през тези години си лягах без да съм яла нещо.

Тази молба много изненадала сина и той попитал майка си защо е чакала толкова дълго, за да му каже това. Майката погледнала сина си и тъжно отговорила:

– Сине, успях да свикна с глада и топлината. Това не е толкова страшно. Това, от което наистина се страхувам, е, че ти няма да свикнеш с това, когато децата ти те доведат на такова място … ”

Моля, споделете тази статия, за да се научат хората да ценят близките си повече.

loading...