НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Отървете се от негативната енергия с помощта на различни билки

Отървете се от негативната енергия с помощта на различни билки

0
Отървете се от негативната енергия с помощта на различни билки
Отървете се от негативната енергия с помощта на различни билки

Билките са най-старата лечебна сила в света. Шаманите обясняват как с помощта на тези растения да подобрите живота си и да се отървете от негативната енергия.

Изплашете завистливите и недоброжелателите

Ако на работа не разполагате с много добър екип, тогава вие непрекъснато сте изпълнени със завист и гняв. Можете да се предпазите с помощта на хвойна. Поставете хвойната на масата. Тя е мощно растение, което излъчва прекрасен аромат и пречистваща енергия.

Развитие в кариерата

Поставете три големи красиви дафинови листа на север от стаята. Дафиновите (лавровите) листа са символ на победителите. Не напразно в древна Гърция главата на героите е била украсявана с лаврови венци. А на север е зоната, отговорна за кариерното развитие. Листата трябва да бъдат големи, красиви и гладки.

Привлечете пари

Едни от най-доходоносните растения са лавандулата и здравеца. Поставете сушените цветя в чантата си и тя никога няма да се изпразни. Можете да съхранявате парите си до купчина лавандула или здравец. Наблизо е добре да поставите зелени свещи.

Вземете решение

Ще ви помогне аромата на бор и лимонена трева. Ароматното масло – това е душата на растението. 2 капки масло от лимонена трева и 1 капка борово масло капнете върху салфетка и я сложете близо до себе си, например на бюрото си. Интуицията и умствените способности ще се изострят.

Отървете се от стреса, умората, лошия късмет

Кедърът е растение – хирург. То ви помага да се отървете от всичко ненужно. Вземете 7 супени лъжици морска сол, 5 капки етерично масло от кедър и си направете ароматна вана.

По принцип всички иглолистни дървета имат добър ефект върху здравето. Ако в къщата ви има болен или слаб човек, закачете снимка на бор, смърч или кедър над леглото му.

Чист апартамент

Ако къщата ви често бива посещавана от зли и завистливи хора, тя се нуждае от енергийно почистване. В противен случай стаята натрупва отрицателна енергия по стените, точно както прахът се натрупва под леглото. В стая, в която стените са натрупали негативна енергия, ви е трудно да стоите: главата започва да ви боли, силите ви си отиват, настроението ви пада. И се налага да излезете от стаята. Срещу негативната енергия, пелинът работи много добре. Запалете пелин и всички негативи ще изчезнат. Друг начин за премахване на отрицателната енергия от дома е да сварите 3 супени лъжици пелин във вода (1 чаша) и да я добавите към водата за измиване на пода.

Защитете се от злите съседи

Над входната врата може да оставите да виси връзка магарешки бодил. Това ще бъде вашия домашен талисман. Или изчакайте до пълнолуние, вземете обикновен лук, разрязан на половина. Поставете една от половините зад входната врата, а другата от външната страна на вратата. Лукът трябва да стои там само един ден. Той работи като прахосмукачка, издърпвайки цялото зло от апартамента.

Вижте още: 8 космически причини Вселената да ни среща с нови хора

Подобрете настроението си

Брезата се смята за много позитивно дърво от древни времена. Видите ли бреза в парка, отидете до нея, обгърнете я и стойте там за около 5 минути. Ще забележите как вашата сила и добро настроение се увеличават. Между другото, снимки, където сте на фона на брези или ябълкови дървета, можете безопасно да разпространявате в социалните мрежи, без страх, че злонамерени хора ще ви наранят.

Но от топола жените трябва да стоят настрана, особено ако дървото е старо. Смята се, че това са вампирски дървета – те отнемат от женското щастие.

loading...