НАЧАЛО ЗДРАВЕ Джинджифилът ще ви помогне да облекчите болките в ставите

Джинджифилът ще ви помогне да облекчите болките в ставите

0
Джинджифилът ще ви помогне да облекчите болките в ставите
Джинджифилът ще ви помогне да облекчите болките в ставите

Джинджифилът е естествено и ефективно средство, чиито противовъзпалителни свойства са доказани отдавна. Дори в древен Китай джинджифилът е широко използван за облекчаване на болката. Той помага за облекчаване на състоянието на артрит, елиминира болките в мускулите и главоболието, както и болката в колянната става и болката в ставите на пръстите.

Как да лекувате колянната става?

Има много начини за прилагане на джинджифила с цел ползи за здравето. Някои го добавят към храната под формата на прах, други пият джинджифилов сок сутрин. Днес ще поговорим за джинджифила!

Какво представлява джинджифиловият компрес и как да го използвате?

Джинджифиловият компрес е ефективен инструмент за лечение на мускулни болки и облекчаване на симптомите на разширени вени, навяхвания и дори ревматизъм. Активната съставка в джинджифила предизвиква усещане за парене и също повишава температурата на тъканите. Не се притеснявайте, защото това е начина, по който тя се проявява в пълна сила.

Съставките на компреса проникват дълбоко в кожата и стигат до основната причина за болката. Когато страдате от болки в коляното или глезена, за да се почувствате по-добре, поставете джинджифилов компрес върху крака си.

За да приготвите джинджифиловия компрес, ще ви трябват следните съставки.

Съставки:

  • 70 грама корен на джинджифил
  • 2 супени лъжици морска сол
  • 4 скилидки чесън

Приготвяне:

Почистете джинджифила от кората и внимателно го смелете.

След това почистете чесъна.

Смесете джинджифила, чесъна и морската сол в хаванче до еднородно състояние.

Изрежете парче кухненско фолио, достатъчно, за да обвиете ставата на пациента. Получената смес приложете върху кожата на мястото, където болката е най-силна.

Увийте крака с фолио, но не твърде стегнато. Достатъчно е компресът да се задържи.

Ако е необходимо, фиксирайте фолиото с лейкопласт.

Ако е възможно, поставете превръзка върху фолиото. Тя ще предпази компреса при движение. Носете превръзката през целия ден.

Препоръчваният период за използване на компреса е най-малко 6 часа.

Обърнете внимание на факта, че компресът не се препоръчва за употреба при отворени рани. Той може да ви помогне само при вътрешни болки в ставите и мускулите.

Джинджифилът е уникален по своята природа и натурално средство за лечение. Той съдържа повече от 12 компонента, които могат да лекуват възпалителни процеси в човешкото тяло.

Вижте още: Бръчките и белезите ще изчезнат с помощта на лук

Джинджифилът също така намалява чувствителността на нервните рецептори към болката, действа не по-малко активно от лекарства като аспирин и ибупрофен. В този случай няма странични ефекти, което е особено важно за дългосрочните курсове на лечение.

Не забравяйте да споделите ефективния метод с приятелите и семейството си и винаги бъдете здрави!

loading...