НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 4 правила, с които да се защитите от чуждата негативна енергия

4 правила, с които да се защитите от чуждата негативна енергия

0
4 правила, с които да се защитите от чуждата негативна енергия
4 правила, с които да се защитите от чуждата негативна енергия

4 правила, с които да се защитите от чуждата негативна енергия

Преди всичко останало трябва да сте наясно с понятията “емпатия” и “симпатия”.

Емпатията е способността да усещате и разпознавате чувствата на другите. В същото време, по-голямата част от лошата енергия поемат именно “емпатите” и нищо не може да се направи. Вероятно всеки е бил в една стая или офис с отрицателен човек. И вие дори да не го забелязвате, постепенно започвате да черпите от него лоша енергия и да се заразявате с нея.

Под симпатия се разбира състрадание към другите хора.

И така нека да се научим да отблъскваме лошата енергия от себе си.

Правило номер 1
Първото правило е, че трябва да разберете, че е невъзможно да се харесате на всички. Има хора, които постоянно се оплакват на другите хора и могат да се оплакват и от вас. Най-добре е да стоите далеч от такива личности, защото ще получавате само лоша енергия от тях.

Също така не забравяйте, че хората са различни. И това не означава, че всеки трябва да обича другия човек или да го търпи. Най-важното е да се научите как да обичате сами себе си и да се защитавате във всяка ситуация.

Правило номер 2
Избирайте колкото е възможно по-внимателно вашите приятели. Разговаряйки и дружейки с тях, вие ги допускате до най-ценното ви – вашата енергия.

Има хора, които отначало се съобразяват с вас, а след известно време престават да се съобразяват с мнението ви. Най-добре да държите възможно най-далече от себе си такива хора и да не ги допускате и на крачка от вас.

В някои ситуации трябва да можете да намерите силата ясно да казвате “не” и все пак да не загубите човека. В допълнение, има хора, които първо искат едно, а на следващия ден техните искания се увеличават.

Правило номер 3
Опитайте се да не събирате паразити, които ще ви развалят живота. Паразитът винаги се нуждае от стопанин, когото бавно, но сигурно ще подчини на себе си. Така човек, когато получава вниманието на друг човек, започва да черпи и получава неговата енергия.

Някои приятели идват при вас, само за да ви разкажат какво им се е случило днес или вчера. И когато ви разкажат всичко, цялата негативна енергия преминава към вас. Но за да избегнете всичко това, трябва да се научите навреме да казвате не, че в момента просто не сте готови да слушате всичко това и да оставите този разговор за друг път.

Правило номер 4
Според това правило трябва да се разхождате възможно най-много на открито. Не забравяйте да започвате деня със сутрешно тичане, а след това седнете някъде на пейка близо до къщата си и се възхищавайте на природата.

Можете също така да играете различни игри на открито с приятели или роднини. Винаги дръжте главата си високо и никога не я отпускайте надолу, защото късметът винаги седи на носа и ако отпуснете главата си надолу, той ще ви се изплъзне.

В живота си хората непрекъснато идват и си отиват и затова има различни причини. Някои ситуации просто ни изхвърлят от живота за известно време и ние не знаем какво да правим по-нататък. Има и ситуации, които, напротив, ви карат да промените радикално целия си живот и да го стартирате отново.

loading...