НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ 12 причини, поради които възрастните мъже предпочитат млади жени

12 причини, поради които възрастните мъже предпочитат млади жени

0
12 причини, поради които възрастните мъже предпочитат млади жени
12 причини, поради които възрастните мъже предпочитат млади жени

Виждали ли сте често възрастни мъже с млади дами?

Може би сте се възмутили от тази гледка? Въпреки че това не е забранено от закона, обществото третира подобни отношения с повишено внимание. Въпреки всичко, това е често срещано явление по света и за това си има определени причини.

Ето цяла дузина от тях:

1. Издръжливост

Няма съмнение, че в младостта си жената е много по-издръжлива, отколкото в напреднала възраст и може да прави любов по-дълго време. Освен това нямат проблеми, свързани с възрастта, като болки в ставите, колики и др., които често пречат на по-възрастните жени да се наслаждават в леглото. Колкото и грубо да звучи, младите жени имат тези предимства, които привличат мъжете към тях.

2. Криза на средната възраст

Мъжете, които изпитват несигурност поради техния статут в живота, обществото и професионалната йерархия, често се самоутвърждават за сметка на младите момичета. В сравнение с тях, те се чувстват успешни, което не се случва, когато общуват с жени на тяхната възраст. Това ласкае тяхното самолюбие и подтиква към романтична връзка с млади момичета.

3. Активност

Младите жени имат по-привлекателни тела (отново, сурово, но вярно). Те са в по-добра форма, по-активни и по-малко консервативни. Те са готови за нови експерименти, за които възрастните жени може да не са съгласни.

4. Лесна раздяла

В сравнение с възрастните жени, повечето млади имат повече възможности да намерят нов любовник. Те имат цял живот пред себе си, така че често не се нуждаят от дългосрочни взаимоотношения. Следователно, можете да се срещате с тях и след това да ги захвърлите, което е възмутително, но факт – и това привлича по-възрастните мъже.

5. Анонимност

По-възрастните мъже и момичета се движат в съвсем различни кръгове. Те имат различни приятели и различни кръгове на общуване. Следователно връзката между тях е по-лесно да се скрие, което привлича тези, които не искат да се афишират.

6. Гъвкавост

По въпросите на секса младите демонстрират много по-голяма гъвкавост, както буквално, така и в преносен смисъл. Те могат да правят неща, за които възрастните хора дори не могат и да си мечтаят. Поради това възрастните мъже обичат младите момичета, които могат да задоволят сексуалните им фантазии, както никой друг.

7. Простота

Възрастен мъж в отношения с младо момиче, често, не е заставен да поема никакви задължения. Не е нужно да носи емоционална отговорност за нея и да се тревожи за дългосрочните последици. Тази простота е недостижима в отношенията с връстници, която привлича възрастни хора.

8. По-малко отговорност

Много момичета все още не са стъпили здраво на краката си. Те все още обмислят различни варианти и често не се привързват към партньорите си емоционално. Този сценарий привлича и двете страни без ненужни задължения, което им позволява да имат краткотраен роман, който би бил трудно възможен между връстници.

9. Доминираща позиция

Възрастният мъж е много по-опитен и авторитетен от момиче, което му позволява да диктува условията. Неговите желания направляват хода на отношенията – изкушение, на което на повечето мъже им е трудно да се противопоставят.

10. Самолюбие

Когато възрастен мъж се среща с жена, която е много по-млада от него, това създава специален образ за него самия. Въпреки че много хора не одобряват това, за мъжете това е показател за успех. Да се яви на публично място с младо момиче под ръката толкова много ласкае самолюбието му, че не може да се откаже.

11. Надеждност

Не всички, но много момичета предпочитат мъже малко по-възрастни от тях. И ако човек заема лидерска позиция, тогава мнозина просто не могат да му откажат. Освен това отказът на младо момиче няма да се приеме като неуспех от мъжа, както отказът от жена на неговата възраст, така че той се страхува по-малко да отправи предложение.

12. Приключение

Без значение колко опитен е мъжът, мисълта за ново приключение почти винаги го вълнува. Младите жени могат да му предложат нещо, което никога няма да може да преживее с по-възрастна жена. Надеждата за нови приключения го привлича към момичетата, в които той вижда възможност да изпита нови усещания.

loading...