НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Няколко доказани трика за всички случаи в домакинството

Няколко доказани трика за всички случаи в домакинството

0
Няколко доказани трика за всички случаи в домакинството
Няколко доказани трика за всички случаи в домакинството

Следващите няколко трика ще ви покажат колко е лесно да се справите с многото проблеми, с които се сблъсквате у дома. Дори, ако някои от тези съвети ви изглеждат не толкова традиционни за професионалистите, те винаги ще са полезни за вас в домакинството.

1) Ако нарежете старите гумени ръкавици, ще получите гумени ленти с различни размери.

2) Ако не сте приключили с боядисването на стените, може да поставите четката в найлонов пакет в камерата. Това няма да позволи на четката да изсъхне.

3) За да намерите бързо края на тиксото, може просто да залепяте кламер всеки път, когато го използвате.

4) За да не нараните пръстите си, докато забивате пирони, може да използвате парче картон като държач. Това също така ще предпази повърхността от повреда.

5) Един стар диск може да ви помогне да пробиете вертикална дупка. Отражението на свредлото ще ви помогне да видите отклоненията от правилния ъгъл.

6) Още по-лесно е да направите вертикални дупки, ако направите прав ъгъл от две парчета дърво, залепени едно за друго. Преди това обаче се уверете, че свредлото е достатъчно дълго, така че да се получи достатъчно дълбока дупка.

7) Преди да монтирате голям шкаф, е необходимо да поставите приложените винтове в кутия за яйца. По този начин бързо ще намерите точния винт, от който се нуждаете.

8) С магнит в джоба на дрехата ви винаги ще имате винтове под ръка.

9) Също така е много удобно да използвате магнит за събиране на винтове. Дръжте магнит под кутията с винтове, завъртете го и съберете всички разхвърлени винтове. Като алтернатива, може да поставите магнита в торбичка и да я насочите към винтовете, за да съберете всичко.

10) Една стара тенис ракета създава допълнително място за съхранение на инструментите ви.

11) Знаете ли, че може да маскирате малките драскотини върху мебелите с помощта на орех? Просто минете драскотините няколко пъти с ореха.

Вижте още: 3 начина да убиете мухъла у дома без химикали

12) Може лесно да се отървете от петната от вода върху дървените мебели, използвайки майонеза. Звучи странно, но е ефективно. Почистете повърхността на мебелите с нея, като използвате кърпа, след което избършете излишното количество.

loading...