НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Циганско гадание по датата и годината на раждане

Циганско гадание по датата и годината на раждане

0
Циганско гадание по датата и годината на раждане
Циганско гадание по датата и годината на раждане

Гадание по датата на раждане, вижте каква ще бъде съдбата ви.
Нумерологията е древна мистична наука, която изучава енергията на числата и тяхното влияние върху човешкия живот.
Всеки, който се е интересува от това знание, може да си направи гадание по датата на раждане, като събере цифрите, които съставляват датата. Можете да научите за вашето призвание, за любовта, за брака и колко деца ще имате.
Всички изчисления са много прости, дори и първокласник ще се справи с тях.

Изчисление на числото на съдбата
За да започнете да овладявате принципите на нумерологията, направете просто гадание по датата и годината на раждане, което ще покаже числото на вашата съдба. Нека да разгледаме това изчисление подробно с условен пример.
Представете си, че сте родени на 30 октомври 1990 г. Напишете датата на раждане в следния формат: 30.10.1990.
Сега съберете всички цифри, които виждате. 3 + 0 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 0 = 23.
Ако получите двуцифрено число, продължете да събирате, докато не получите резултат от 1 до 9. В примера 2 + 3 = 5.
Това е вашето число на съдбата, което определя основата на вашата личност. Други цифри, които се появяват в датата на раждането ви, описват характерни черти, които са по-малко изразени.

В този пример, това са 1,3,9 и слабо изразено 2. Качествата, присъщи на цифрите, които не са заложени в рождената ви дата, можете да придобиете само след дълга и упорита работа върху себе си.

Значение на числото на съдбата
1. Число на ярките индивидуалности. Вие сте роден лидер и знаете как да водите хората. Лесно се превръщате в душата на компанията и печелите симпатии. По-висшите сили ви позволяват да пропускате през себе си много енергия, внимателно се отнасяйте към този дар. Без осъзнаването, че всички хора на земята са равни и заслужават любов, лесно може да се разболеете от “звездна болест” и да започнете да надценявате себе си.
2. Числото на хората с мек характер. Не обичате конфликтите, предпочитате да отстъпвате в спор, като се приспособявате към събеседника. Семейството и приятелите ви ценят и вие винаги сте щастливи да им помогнете, но хората лесно могат да ви използват за собствените си цели. Рядко променяте нещо в живота си, по-често се адаптирате към обстоятелства, които не ви харесват. Вие сте привлечени от духовността и обичате децата.
3. Числото на оптимистите. Във всичко виждате, преди всичко, положителната страна. Имате много енергия, която използвате, за да подобрите съдбата си и да помагате на другите. Предпочитате да поемете отговорност и да бъдете активни във всяка област на живота.
4. Числото на бунтарите. Вашата мисия е да разрушите това, което не води към добро, да спасите другите хора от ненужното и остарялото. Да бъдете “революционер” в живота е вашата същност и никой няма право да ви упрекне за това. Ако смятате, че намесата ви ще помогне в някаква ситуация, без колебание се намесете. Но не забравяйте за самоконтрола, такъв дар може да се превърне в желание да противоречите на всякакви правила.
5. Числото на експериментаторите. Вашият творчески характер веднага ви отличава от низ от банални хора, които живеят само за работата и семейството. Вие обичате да пътувате, да учите нови неща, да експериментирате с външния вид и дрехи. Но лесно можете да се отчаете, когато по някаква причина животът ви стане банален. Към нормалното би ви върнала само нова идея.
6. Числото на холеричните хора. Във вашата природа – предизвикателното поведение и склонност към истерии. Не забравяйте, че всичко, което висшите сили ни дават, е с някаква цел, скрита за хората. Живейте в мир с характера си, приемайте и обичайте себе си заради това, което сте. Хората, които трябва да са до вас ще бъдат, ако сте загубили някого заради характера си, значи така е трябвало да бъде.
7. Числото на философите. Обичате да размишлявате за това как животът работи. Лесно ще се реализирате във всяка работа, свързана с умствена дейност. Въпреки това, отношенията ви с хората могат да бъдат сложни, защото умът ви надделява над чувствата. Четете книги за психология, за да разберете по-добре другите и по-лесно да установите контакт с тях.
8. Числото на единаците. Вие сте склонни към интровертност, изолация и студ. Необходимо е да създадете свой собствен малък свят, който е подчинен само на вас. Въпреки това, дълбоко в себе си се нуждаете от топлината и подкрепата на други хора. Вие сте предопределени да намерите добри приятели, с които ще се чувствате комфортно, но активният обществен живот не е за вас.
9. Числото на лидерите. Вие сте родени да контролирате другите хора. Вие сте трудолюбиви и обичате да бъдете организатори, гледате към бъдещето и уверено постигате целите си, постигайки успех във всяко нещо. Имайки право да съдите други хора, вие сте склонни към обективност и безпристрастност, според принципа “към всеки според заслугите”.

След като сте усвоили методологията за изчисляване на числото на съдбата, можете да направите гадание за съвместимост по датата на раждане. За тази цел, разберете датата на раждане на вашия избраник. Знаейки двете дати на раждане, можете да изчислите съвместимостта на двойката.

Отново нека да разгледаме един пример.
Да приемем, че момиче с дата на раждане 30.10.1990 срещне мъж с дата на раждане 19.07.1996. Съберете заедно числата от двете дати: 3 + 0 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 0 + 1 + 9 + 0 + 7 + 1 + 9 + 9 + 6 = 65.

От резултата трябва да изваждате числото 22, докато не получите число от 1 до 22. В примера това ще бъде както следва: 65-22 = 43, 43-22 = 11.

Благоприятни числа за сериозна връзка са 2, 3, 5, 6, 10, 14, 17, 19, 21. Възможно е да се разделите с партньора си, ако получите 9, 12, 13, 15, 16, 18 и 22. Бъдещето на двойка с числа 1, 4, 7, 8, 11, 14, 22 е напълно във вашите ръце.

Интерпретация
1. Любов-война. Партньорите винаги ще се състезават, защото всеки иска да бъде лидер в отношенията. Тази двойка трудно ще постигне хармония.
2. Перфектната двойка. Вие сте като две половини на едно цяло. Такива двойки често празнуват златна сватба, поддържайки любов и нежност в продължение на много години.
3. Перфектни любовници. Вие си подхождате добре в леглото и вашият съюз е базиран на романтика.
4. Взаимоотношенията са нестабилни и могат да се разпаднат поради влиянието на външни лица. Може и да създадете семейство – всичко е във вашите ръце. Слушайте партньора си, уважавайте го, потърсете повече общи интереси, за да запазите съюза.
5. Патриархат. Постоянна ревност от страна на мъжа, желание да поеме контрол. Чести скандали. Решете, имате ли нужда от това?
6. Неравностойни взаимоотношения. Понякога може да се наблюдава мъжът или жената да са по стари с няколко десетилетия. Но по-често това е съюз на хора, които имат напълно различни идеи за живота. Кармичната цел на тази връзка е взаимното развитие на две души, обучението от друга гледна точка, придобиването на нов опит.
7. Здраво семейство. Тези отношения се основават на взаимно разбирателство и уважение. Но има опасност от загуба на любов, първоначалното силно чувство ще се превърне в навик с годините, бракът ще се крепи заради децата и общия живот. За съжаление, много хора живеят по този начин.
8. Придружители. Такъв съюз се основава на общите увлечения на мъжете и жените. Те могат да бъдат колеги или да обичат да пътуват, или да се срещнат в някакъв клуб. Партньорите се подкрепят взаимно, като и двамата търсят развитие в своята професия.
9. Партньори. За съжаление, любовта в тази двойка ще бъде краткотрайна. Но общата кауза може да ви обедини като приятели в продължение на много години.
10. Индивидуалност. Този съюз няма да издържи докрай. На енергийното ниво, мъжът и жената не се сливат в едно, всеки ще остане със своите цели и задачи. В очите на обществото такова семейство изглежда пълноценно, но партньорите, подсъзнателно чувстват кармична несъвместимост, продължават да търсят партньор, което води до изневяра.
11. Уязвими отношения. Вие и вашият партньор сте се приближили един към друг и в крайна сметка можете да създадете семейство. Този брак обаче е нестабилен за външни обстоятелства и може лесно да се разпадне поради разваляне на взаимоотношенията или проблемите на домакинството. Знаейки това, бъдете толерантни към съпруга си, изберете диалога вместо кавгата.
12. Съюз на егоистите. И двамата партньори не са склонни да отстъпват и да правят компромиси дори за малки неща. Като правило, тези взаимоотношения не траят дълго.
13. Необходимост от жертва. Тази двойка я свързва истинска любов, но рано или късно идва момент, в който единият от партньорите трябва да жертва нещо важно, за да се запази съюза. Например, един мъж ще работи 12 часа на ден, така че децата да имат достатъчно пари или жената ще бъде принудена да се премести в града на мъжа си, оставяйки родители и приятели.
14. Неблагоприятно число. Двойката скоро ще се раздели.
15. Бурни страсти. Разгорещени кавги и помирение, колко дълго ще продължи – зависи от търпението и на двамата. Един от партньорите крие нещо. Може би деца от предишен брак, изневяра, факти от миналото. Неискреността оставя пукнатина в енергийното поле на двойката, така че съюзът лесно ще бъде унищожен от външни влияния. По-добре е всичко да приключи още в самото начало.
16. Един от партньорите не взема другия на сериозно. Дори ако става въпрос за брак, скоро ще се разпадне. Но тези двойки са добре съвместими в леглото.
17. Самота. Партньорите не са в състояние да се допълват един друг. И двамата забелязват, че нещо липсва в отношенията и скоро ще се разделят.
18. Матриархат. В отношенията жената взема всички основни решения и бъдещето на връзката зависи от нейното желание. При прекомерен натиск мъжът се превръща в мъж под чехъл или започва да води двойнствен живот, освобождавайки личността си извън семейното огнище.
19. Движение. Партньорите ще се стремят взаимно към развитие и ще изследват света заедно. Бъдещето на отношенията е изцяло в ръцете им.
20. Семейно гнездо. Нежна и дълга връзка. При такива бракове се раждат много деца, а съпрузите остават заедно до старост.
21. Изпит. Двойката я чакат много трудности на етапа на запознанство. Но партньорите ще преодолеят всички конфликти и външни обстоятелства, бракът ще бъде силен и дълъг.
22. Непредсказуемост. Съдбата ще изпитва тази двойка непрекъснато. Ако партньорът ви е наистина много скъп, подгответе се за наистина бурен живот.

Кога ще се омъжа?
Разбира се, след предишното гадание този въпрос ви интересува. И отново, нумерологията ще помогне. Нека да направим гадание за брак по датата на раждане. Числото на вашата съдба отново ще бъде необходимо. Намерете го в списъка по-долу и вижте коя година съответства на него.

1) -1,4,5,7
2) – 1,5,6,8
3) -3,6,7,9
4) -1,4,7,8
5) -2,5,7,9
6) – 1,3,6,9
7) -1,2,4,8
8) – 1,2,6,8
9) 2,3,6,7
Числото на годината се изчислява просто, например 2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 11 = 2. Намерете 2 в дясната половина на списъка по-горе.

Ето цифрите, изчислени за следващите години
2018 = 2
2019 = 3
2020 = 4
2021 = 5
2022 = 6
2023 = 7
2024 = 8
2025 = 9
2026 = 1
Това означава, че една жена с число на съдбата 5 е по-вероятно да се ожени през 2021 година. Сравнете списъците, намерете годината, но помнете, че всичко е във вашите ръце. Няма да ви бъде изпратена покана за вашата собствена сватба, ако седите между четири стени и не се запознавате с мъже.

Колко деца ще имам?
Нумерологията знае отговора на този въпрос. Гаданието по датата на раждане за бъдещо майчинство е много просто. Съберете всичките си братя и сестри, родни, доведени и дори осиновени. Добавете и числото на съдбата си.
Да приемем, че едно момиче с число на съдбата 5 има доведен брат от баща си и една осиновена сестра. Тогава 5 + 2 = 7. Ако получите повече от 10, отново съберете числата.
Намерете числото, което сте получили в списъка:
1. Толкова, за колкото може да се грижите. Ако желаете, можете дори да станете майка на много деца, но ви очакват изпитания по време на бременността и през първите години от живота на вашето бебе. Ето защо, ако искате много деца, трябва да сте по-внимателни към вашето здраве.
2. Едно дете. Не се обезсърчавайте, ако искате повече. В този случай ще трябва да покажете на по-висшите сили, че ще бъдете добра майка – да изберете добър човек, да решавате материални въпроси в семейството, да отгледате първото дете в любов и грижи.
3. Колкото поискате, но не веднага. Може би чакате дълго подходящ баща или нуждата от лечение, или други обстоятелства ще ви попречат да имате деца. Всички изпитания са изпратени за добро, за вашето развитие, определено ще станете майка, когато сте готови за това.
4. Две, едно момче и едно момиче. Идеално, нали?

5. Голям шанс за близнаци. Или ще имате поне две деца, независимо от техния пол.
6. Няколко деца от различни бащи. Опитайте се да ги отгледате, като давате еднакво количество топлина и внимание на всички.
7. Раждането на деца не е включено в приоритетите ви. Няма да имате деца или ще имате само едно. Това е вашият път и никой няма право да ви осъжда, всеки има своя собствена карма. Ако искате да промените съдбата, прочетете за число 2.
8. Вие сте предопределени да станете майка осиновителка. Можете да имате толкова деца, колкото поискате, ваше задължение е да дадете топлина не само на вашето дете. Не е задължително да осиновявате деца, например, може да станете втора майка на вашите племенници или да изберете работа, свързана с деца – учител, бавачка и т.н.
9. Две деца от всякакъв пол.

Заключение
Не забравяйте, че нашата съдба е половината от това, което ни е дадено, а половината от нея зависи от съзнателните ни действия, извършени ден след ден.
Животът на човек не е написан в книга. Съдбата, предназначена за вас преди раждането, е план за бъдещ шедьовър, сценарий, списък на главите, в които Творецът лесно прави корекции. Всичко зависи от това, което правите.

loading...