НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО На каквато дата сте родени, такава ще бъде и съдбата ви

На каквато дата сте родени, такава ще бъде и съдбата ви

0
На каквато дата сте родени, такава ще бъде и съдбата ви
На каквато дата сте родени, такава ще бъде и съдбата ви

На каквато дата сте родени, такава ще бъде и съдбата ви

Човек се ражда в определен ден по някаква причина. Всеки ден има свое собствено число и всяко число има собствена вибрация, която му дава набор от качества.

Нумерологията твърди, че тези качества в много отношения предопределят целия жизнен път на човека.

Намерете рождената си дата по-долу и вижте сами:

1.
Хората, родени на 1-во число, са изключително творчески и изобретателни. Те твърдо вярват в своите възгледи и умеят да убеждават. Те не обичат ограниченията и непоисканите съвети, както и всяка намеса в техните дела, така че предпочитат да работят сами, независимо от другите.

Те могат да проявяват диктаторски навици. Тези хора имат огромна решителност и воля, но понякога могат да бъдат упорити и своенравни. Основната емоция е прекомерна амбиция, те могат да насочат всичките си умствени способности към реализацията им.

2.
Хората, родени на 2-ро число са женствени, нежни, романтични. Умни, творчески хора, имат художествени способности, богато въображение. Тяхната сила е повече в ума, отколкото в сетивата, те търсят духовно, а не физическо удовлетворение.

Тези мечтатели са меки и снизходителни по природа, понякога нямат достатъчно сила и увереност, за да преминат по служебната стълбица. Те не могат да бъдат във физическа близост с някого без духовна връзка. Бракът е успешен, ако е изграден на духовна основа, в противен случай се депресират.

3.
Хората, родени на тази дата са амбициозни и агресивни. Те винаги се опитват да се издигнат над другите, никога не са съгласни с подчинена позиция. Обичат властта, те прилагат идеите си с огромна сила и енергия, не страдат от никакви съмнения и пречки от страна на други хора в изпълнението на техните планове.

Бидейки дисциплинирани, те изискват същото от другите. Те са стабилни и не се отказват без борба, докато не изразходят цялата си енергия. Те имат голяма физическа сила и издръжливост.

4.
Тези хора обикновено правят блестяща академична кариера. Наблюдателни са и възприемчиви към учението. Те са изключително ефективни работници, макар и без много усилия: вършат всяка работа методично.

Рядко се карат с другите. Те са екстравагантни: парите си отиват от тях толкова бързо, колкото и са дошли. Не се влюбват лесно, но ако наистина се влюбят е за цял живот.

5.
Хората, родени на този ден, са меркантилни: придобиването и притежаването на пари представлява основна цел на техния живот. Имат огромни бизнес умения, за кратко време събират големи суми. Те са умни и изобретателни.

Поради любовта към парите и нетърпението към придобиването им понякога те могат да нарушат закона. Те са родени дипломати. Те бързо се възстановяват от най-тежките удари на съдбата. Най-добрите им качества са интелигентност, сръчност, тактичност, решителност, бързина в изпълнението на плановете.

6.
Основните характеристики на човек, роден на 6-ти са магнетична личност и огромна сексуална привлекателност. Те могат да бъдат физически несъвършени, но в същото време се различават по яркия си вид и имат феноменален чар. Чрез своите маниери и поведение те привличат към себе си лица от противоположния пол.

Това са, като правило, романтици и идеалисти. Те са много чувствителни към атмосферата, обграждат се с красиви неща, ако имат достатъчно пари за това. Тези хора живеят богат емоционален живот.

7.
Независими по природа, индивидуалисти по характер, оригинални. Те не са материалисти, но по-често от други, те използват богатства и материални блага, не се опитват особено да изкарват пари, получават ги благодарение на ума и изобретателността си.

Тези хора могат да станат известни писатели, поети, художници, учени. Обикновено те преминават през много промени в живота: често сменят обстановката, работното място и местожителството. Те са филантропи, които често се посвещават на обществени дела и благотворителност.

8.
Хората, родени на тази дата в ежедневието показват различна личност в зависимост от ситуацията. Действията им рядко се разбират от другите. Те нямат близки приятели, много са самотни.

Те са способни на дълбоко емоционално привързване и преданост. Магнетични и атрактивни са за противоположния пол. Те са сърдечни и пламенни, въпреки че външно могат да изглеждат студени.

9.
Бойци по природа, силни, не падат духом пред силна съпротива, спокойни, довеждат до край всяко дело, далновидни, имат доминиращ характер, не обичат да се подчиняват. Те са щастливи, когато командват, но понякога могат да бъдат груби към своите подчинени и слепи за чувствата на другите. Другите ги уважават заради силата на волята и способностите им.

Те са много сексуални, но не знаят как да изразят желанията си, така че често се провалят. Те са лидери във всичко, освен в секса. Техните партньори не трябва да се обиждат на привидната им нечувствителност, защото вътрешно изпитват изгаряща страст.

10.
На десето число се раждат лидери и амбициозни мислители. Те не губят време за изпълнение на плановете си, не търпят вмешателство, упорити в изпълнението на плановете си. Те имат добре развито въображение и творчески способности.

Като лидери те изискват партньори, които приемат действията им без ненужни въпроси. Във всичко изискват взаимност: в секса, любовта, приятелството, работата.

11.
Тези хора са противоречиви и техните действия са непредсказуеми. Те са изключително амбициозни и не могат да бъдат удовлетворени от второто място. Тези хора вземат твърди решения, реагират бързо и са смели.

В същото време те са чувствителни и деликатни. При първите признаци на провал те изпадат в отчаяние. Те търсят независимост, но не са способни на това.

12.
Те са смели, изпълнени с инициативност, смелост, амбиция. Те имат положителни качества за водач, но в същото време по душа са нежни мечтатели. Изискват постоянна подкрепа, одобрение.

Те са дисциплинирани, методични, стремят се да постигнат съгласие с подчинените си, които могат да убедят, но не и да принудят със сила. С тях се живее лесно. Във взаимоотношенията си те са постоянни и искат да бъдат равностойни партньори.

13.
Тези хора имат ясно изразено желание за успех, изкачване по стълбицата. Те са практични, могат да планират добре, имат остър ум, гордост, независимост, издръжливост, гъвкавост. Острият ум, способността да хванат всичко в движение им помага бързо да се учат.

Рядко се задоволяват с това, което имат и винаги искат повече. Сексуалният им живот е сложен: под външното самочувствие се крие вътрешна скованост.

14.
Хората, родени на 14-ти са страстни, амбициозни, но и песимистични. Меркантилни, но в същото време и неплатежоспособни, любезни и дипломатични.

Изглежда че имат много приятели, но всъщност не е така. Използвайки хората, те ги изоставят, когато нямат полза от тях. Но могат да изпаднат в крайности и да спечелят врагове.

15.
Като правило тези хора са родени лидери. Те имат бизнес качества, но в същото време те са романтични. Те не оставят нещата недовършени.

Тези хора лесно се ядосват, но бързо им минава. Като правило браковете им са успешни.

16.
На този ден се раждат художници, писатели и изследователи. Тези хора са интелигентни и романтични, сантиментални и чувствителни. Те винаги изпитват дълбоки емоции.

Способност за силна привързаност, но не могат да бъдат дълго с един човек. Те се нуждаят от промени, докато привързаността не отслабва, особено в чувствата. Сексуално, те са силни и агресивни.

17.
Тези хора са амбициозни, енергични, променящи се, имат художествени качества и интелигентност. Подхождат с логика към проблемите. Другите може да ги разберат погрешно.

Те са верни в постоянната им връзка. Любимите им хора трябва да ги разберат и да им прощават. Ако партньорите се опитат да ги ограничат или да им се месят, те могат напълно да се отдръпнат от тях.

18.
Тези хора съчетават амбициозност и сила, талант, артистичност и чувствителност. Те са много сексуални, но често не могат да изразят своите желания и следователно могат да бъдат разочаровани. Чувствителни и нежни любовници, те наистина обичат, не крият нищо от онези, които обичат.

Те са отдадени приятели, но не са лесни за разбиране. Понякога те пресичат линията и губят популярността си поради грубостта си.

19.
Те не се подчиняват на никого. Те са самоуверени, не могат да си представят, че някой може да върши нещо по-добре от тях. Целият свят се върти около тях.

Те никога не са доволни от това, което имат, винаги искат повече. Те са жадни за власт и могат да принудят чуждото мнение да работи за тях. В секса те се опитват да доминират.

20.
На този ден се раждат интелигентни и творчески хора, които имат живо и богато въображение. Те са по-склонни към духовното, отколкото към материалното, често са мечтатели, които се носят в облаците. Понякога те не могат да се изправят пред истинските факти и се крият във въображаемия свят от трудностите на живота.

Това са меки и прощаващи натури, които не могат да уредят живота си, ако обстоятелствата са по-силни от тях. Без постоянна духовна връзка с близките, те просто ще изчезнат. Физическото удовлетворение е вторично в сравнение с духовното.

21.
От една страна – те са мечтатели с богато въображение, чувствителност, артистичност, от друга страна, лидери, силни личности. Във всяко отношение това е добра комбинация.

Могат да бъдат много успешни в живота, ако успеят да изпълнят своите планове. Емоционалният им живот е пълен, те са прекрасни любовници. Те се разбират добре с повечето хора.

22.
Тези хора са въплъщение на нежност и трогателност. Те рядко успяват в живота, защото често се разочароват. Парите идват и си отиват бързо.

За тях е трудно да се влюбят, но ако се влюбят, те ще бъдат верни. Те са склонни да виждат негативната страна на живота, в съчетание с неувереността им. Понякога пропускат възможности в живота, като не желаят да поемат рискове.

23.
Тези, които са родени на 23-и, искат всичко да бъде според волята им, но им липсва силата на характера да настояват за тях. Те са чувствителни и горди, не обичат да бъдат длъжни на никого. Всяко отклонение от нормите е свързано с амбицията, а не със смелостта им.

Те са склонни да доминират. Държат се собственически към приятелите, но не търпят същото отношение към себе си. Добър брак се постига с хора със същия темперамент, но склонни да се подчиняват.

24.
Родените на 24-и са песимистични, меркантилни и романтични. Те не обичат да поемат рискове и често изостават от връстниците си. Но те имат богато въображение и склонност към идеализация.

При приятелството те са лоялни и верни. Те трудно се сприятеляват, но остават надеждни приятели и партньори за цял живот. Стеснителността не им пречи да се наслаждават на успеха с противоположния пол.

25.
Хората, родени на 25-ти, съчетават в себе си черти като мекота, променливост и алчност. Те лесно преминават към незаконни действия. Те имат отлични бизнес качества, но играта и спекулациите ги привличат.

Те са романтични и интелигентни, търсят духовно общение. Те са насочени към хора от бизнеса, особено тези, които са добре обезпечени: те идеализират такива хора. Във възбудено състояние тяхната енергия е изключително висока.

26.
Хората, родени на 26-ти, са гостоприемни и обичат развлеченията. Къщата им постоянно е пълна с хора. Тези хора винаги са готови да угодят на другите и дори са способни на жертви.

Често ги експлоатират, но до известна степен, те не са толкова безобидни, колкото изглеждат. Социалният баланс винаги е в тяхна полза. Хората трябва да се научат как да уважават тяхната индивидуалност.

27.
Тези хора са много оригинални по природа. Те търсят в живота уверени и интелигентни хора за духовно приятелство. Имат добро въображение и остър ум, обичат да пътуват.

Те се насочват към тези, които могат да им окажат морална подкрепа.Те могат да се разбират добре с хората.

28.
Родените на 28-и са много интересни, интелигентни и чувствителни. Те са чувствителни към околната среда и имат добро въображение. Предани са и скромни: те обичат дълбоко и искрено, те уважават чувствата на другите.

Те не се налагат на никого. Те добре знаят какво искат. Обикновено са популярни и имат влияние върху другите, без да са тирани.

29.
Съчетават в себе си мекота и песимизъм. В същото време те се характеризират с непокорство и силна амбиция. Те винаги изпълняват плановете си докрай.

Те са умни, бързо правят академична кариера. Тяхната способност да организират и администрират е феноменална. Притежавайки завидна решителност, те правят всичко, за да задоволят амбициите си и не са доволни от второто място.

30.
Тези хора са смели, агресивни, властолюбиви. Те не обичат да се подчиняват и искат да контролират действията на други хора – без власт те са разочаровани. Те самите строго се подчиняват на дисциплината и изискват същото от подчинените си, но доминират, не взимат предвид мненията на другите.

Те са силни, въпреки че жените искат да изглеждат слаби. Имайки атрактивен външен вид и ярка сексуалност, те буквално привличат хора от противоположния пол.

31.
Те са практични, енергично се насочват към целта, не обичат да бъдат задължени на никого. Песимисти по рождение, въпреки това са твърди и не се отказват до последно. Те имат силно желание за успех, но в същото време са неуверени.

Те не се влюбват лесно, но обичат дълбоко. Ако те не задоволяват жаждата за впечатления, стават раздразнителни и нервни. Щастливи са само със силни, многоцветни натури.

loading...