НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Разберете дали ще се разведете през следващите две години!

Разберете дали ще се разведете през следващите две години!

0
Разберете дали ще се разведете през следващите две години!
Разберете дали ще се разведете през следващите две години!

Разберете дали ще се разведете през следващите две години!

Ако разпознаете следните сигнали и двамата сте готови да направите нещо по този въпрос – определено можете да спасите брака си. В противен случай вашите отношения ще бъдат унищожени!

Ако установите поне три от тези седем знака, но и двамата не предприемете действия да разрешите проблемите – връзката ви може бързо да приключи. Бъдете честни със себе си, докато четете следните наблюдения:

1. Ако поне една година не сте получили никакъв подарък от партньора си, дори и най-малкото внимание, като любимо цвете или шоколад.

2. От времето, прекарано заедно, 90% сте в интернет или общуване и разговори с приятелите си, сякаш се избягвате един друг.

3. В неделя нямате и едно хранене заедно, когато сте свободни да говорите за всичко.

4. Рядко сте заедно, няма ухажване и докосване поради липса на време.

5. Сякаш говорите на стената. Той/тя слуша това, което казвате, но няма реакция, сякаш разговаряте сами със себе си.

6. През последния месец не сте си лягали заедно по едно и също време с дни.

7. Има дни (когато сте разделени много часове), когато никой не изпраща SMS през деня и дори не разговаряте по телефона.

Ако три от тези твърдения се отнасят за вашата връзка, трябва да сте наясно с проблемите, за да избегнете по-големи такива по-късно. Потърсете решение възможно най-скоро!

Всяко взаимоотношение трябва да се гради, но въпросът е до каква степен и колко трябва да се инвестира в тази връзка, особено ако трудът не води до резултати.

loading...