НАЧАЛО ЗДРАВЕ 5000-годишна рецепта: Кажете сбогом на болестите!

5000-годишна рецепта: Кажете сбогом на болестите!

0
5000-годишна рецепта: Кажете сбогом на болестите!
5000-годишна рецепта: Кажете сбогом на болестите!

През 1972 г. невероятна рецепта била открита в старите стаи на тибетски манастир. Най-хубавото в тази рецепта е фактът, че тя е на 5000 години!

Благодарение на един от монасите имаме това невероятно лекарство, което лекува много заболявания. Това средство обаче изисква специални грижи, тъй като е твърде мощно. Според експерти тази рецепта трябва да се използва веднъж на всеки 5 години.

Чесънът е основната съставка на това естествено лекарство. Алицинът в чесъна има силен антибактериален ефект и работи чудесно в борбата срещу вируси, гъбички и паразити.

Смята се, че това естествено средство лекува атеросклероза, белодробни заболявания, импотентност, синузит, хипертония, артрит, ревматизъм, гастрит, хемороиди и др. Някои твърдят, че поддържа здравословния процес при отслабване, лекува слабото зрение и проблемите със слуха и подобрява метаболизма.

За тази рецепта ще ви трябват: 350 грама чесън и 200 мл 95%-ов спирт.

Начин на приготвяне:

Смелете чесъна и го смесете със спирта. Изсипете сместа в стъклена бутилка. След 10 дни прецедете течността и я излейте обратно в бутилката. Съхранявайте в хладилник за още 2 дни.

Употреба:

Не използвайте сместа повече от 12 дни. Добавете няколко капки от нея към чаша вода и изпийте преди ядене. Приемайте по 1 капка преди закуска, 2 преди обяд и 3 капки от лекарството преди вечеря.

Вижте още: Напитка от кефир ще ви помогне да отслабнете само за 4 дни

Не забравяйте да се консултирате с вашия лекар, преди да използвате това средство.

loading...