НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Отървете се от болестите и лошата енергия от дома!

Отървете се от болестите и лошата енергия от дома!

0
Отървете се от болестите и лошата енергия от дома!
Отървете се от болестите и лошата енергия от дома!

Понякога нашият дом ни прави уморени, а това се дължи главно на лошите вибрации и отрицателна енергия в него. Ето как да използвате някои съставки, за да възстановите хармонията в дома си.

Някои може да не вярват, но лошата енергия силно влияе върху нашия живот. От нея зависят нашите чувства, емоции и мисли. Домът е място, където може да се натрупа отрицателна енергия, да засегне връзката ви със семейството. Понякога носител на лоши вибрации може да бъде съседът или приятелят, който поканихте на кафе или вечеря.

Може би тези хора дори не са наясно с лошата си енергия, но все пак я имат и я оставят там, където ще се отпуснат и откъдето ще си тръгнат отпуснати и спокойни. Някои са наясно с лошата си енергия и умишлено вредят на другите със завист и злоба.

Веднага щом тази енергия дойде в дома ви, тя ще се задържи и ще остане там, докато не направите нещо, за да я отстраните. Докато не я премахнете са възможни много конфликти и недоразумения със семейството си.

Това е прост метод, който ще възстанови мира в дома ви. Обърнете внимание на това, което трябва да направите още днес.

За тази цел се нуждаете от следните неща:

– бял оцет (1 бутилка)

– морска сол (1 супена лъжица)

– прозрачна ваза и

– вода

Това, което трябва да направите, е да напълните една чаша до половината с оцет и да допълните с вода, за да запълните две трети от чашата. След това сложете морска сол и поставете чашата в най-често посещаваното място в къщата. Не забравяйте, че чашата трябва да бъде скрита от очите на други хора. Ако солта плава по повърхността на водата, трябва да повторите процеса и да измиете чашата старателно. Когато солта потъва на дъното, това е знак, че лошата енергия е елиминирана.

След това повторете този процес във всяка стая в къщата. Също така, когато остатъците от сол останат на дъното, това означава, че процесът е завършен. Този лесен начин ще внесе в дома ви мир и ще поддържа хармонията.

loading...