НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Циганско гадаене с игла: видове и начини на прилагане

Циганско гадаене с игла: видове и начини на прилагане

0
Циганско гадаене с игла видове и начини на прилагане
Циганско гадаене с игла видове и начини на прилагане

Циганското гадаене в съвременния свят остава доста ефективен начин да разберете вашето бъдеще. Използва се от хора на всички възрасти и от всеки пол.

Един от видовете гадаене на съдбата е циганското гадаене с игла. Прочетете повече за него.

Циганско гадаене с игла за любов

Гадаенето с игра и червен конец ще ви помогне да разберете какво е бъдещето ви с вашата половинка. Желателно е да вземете нова игла и да прокарате през нея конец с червен цвят. Препоръчва се ритуалът да се извършва от тези, които се съмняват, че са избрали подходящ човек за спътник на техния живот.

Трябват ви игла, малко парче плат и конец с червен цвят. Конецът прекарайте през иглата, но не връзвайте възел. На първо място, е необходимо да направите два бода, а след това с рязко движение да опънете иглата. Ако иглата излезе трудно от плата, то тогава ще срещнете препятствия с вашия избраник. В случай, че конецът се скъса, си струва да говорите за това, че не е писано вие ​​и вашият любим да бъдете заедно. Но ако конецът излезе лесно от плата, тогава се радвайте. Обичате се и вашата любов ще бъде взаимна.

Циганско гадаене с игла за бъдещето

Това гадаене се препоръчва да се направи в полунощ, на Новолуние. Много е лесно. Просто трябва да запалите свещ и да сложите иглата в пламъка. Ако почернее, то в близко бъдеще ще имате много врагове и трудности в живота ви. Най-вероятно ще имате някои пречки по пътя си, с които ще ви бъде трудно да се справите.

Вижте още: Хората с нисък ръст всъщност са по-зли и жестоки твърдят учените

Ако иглата не потъмнее, всичко в живота ви ще бъде прекрасно. Няма да имате никакви сериозни проблеми. В случай, че свещта загасне по време на гадаенето, вероятно ще преживеете неуспехи в сферата на личния живот и работата.

loading...